De MARIAN URSESCU
Neil Warnock și-a anunțat retragerea din fotbal după 42 de ani. A condus 16 cluburi în timpul carierei sale. Ultimul său loc de muncă a fost la Middlesbrough, de care s-a despărțit amiabil în noiembrie 2021.
Invitat în cadrul unei emisiuni la SkySport, Neil Warnock a oferit câteva declarații haioase. ”Am spus că trebuie să merg la Ipswich sau Bristol, unde îmi ofereau un ciomag” sau ”a existat un oftat colectiv de ușurare din partea arbitrilor și din partea celui de-al patrulea oficial. Știu că acum sunt în siguranță”.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58

Timp mai mult pentru familie

Warnock a declarat că a venit timpul să stea mai mult cu familia sa și să se gândească și la sănătate. ”Mă bucur de lucrurile pe care nu le-am făcut de ani de zile, petrec mult timp cu familia, cu câinii mei și m-am apucat și de ciclism”, a dezvăluit el. Apoi a adăugat. „Nu spun că entuziasmul meu a dispărut, nu l-am pierdut niciun moment, dar când văd că unii dintre prietenii mei au probleme de sănătate, vine un moment în care trebuie să-ți lași familia să se bucure puțin din timpul tău, în special soția mea Sharon”, a declarat Neil Warnock.
Fostul manager a declarat că îi vor, lipsi, cu siguranță, clipele trăite la finalul unui meci câștigat. ”Nimic nu se compară cu acea bucurie de după ultimul fluier al arbitrului, când echipa ta a câștigat. Trebuie să știți însă și că, atunci când ești manager, ești foarte egoist și duci acasă toate problemele de la echipă. Poate fi dificil pentru soția și copiii țăi”, a mărturisit Warnock.

Record de meciuri în fotbalul englez

El deține recordul de meciuri în fotbalul profesionist englez. În total, Warnock a bifat 1.603 de meciuri de-a lungul carierei sale de manager. Deține un alt record de opt promovări în fotbalul insular. A condus pe Sheffield United, Queens Park Rangers și Cardiff City în Premier League.
Primul impact ca managee în Premier League a fost când a promovat clubul său din copilărie Sheffield United în sezonul 2005-2006. Apoi s-a întors acolo cu QPR în 2010-2011. Warnock i-a ghidat ulterior pe Cardiff City în Premier League în sezonul 2017-18. Ultimul club în prima ligă pe care l-a antrenat a fost Middlesbrough. De asemenea, a avut peste 327 de apariții ca jucător în fotbalul englez.
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 35-a din Premier League
03/05/2022 LA 08:30