Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal vrea să-l ia pe Dominik Szoboszlai și a propus plătirea clauzei de reziliere în...rate

Ion Alexandru

Actualizat 21/11/2020 la 07:47 GMT+2

Dominik Szoboszlai a impresionat pe toată lumea în 2020, iar interesul cluburilor mari din Premier League și La Liga pentru puștiul maghiar este din ce în ce mai mare.

Dominik Szoboszlai

Credit imagine: Getty Images

Arsenal îl vrea pe Szoboszlai, dar londonezii nu au toți banii pentru a achita clauza de reziliere din contractul cu Red Bull Salzburg. Campionii Austriei vor 25 de milioane de euro, iar cotidianul englez Mirror scrie că Arsenal a propus deja o împerțire a sumei în trei rate anuale.
Dominik Szoboszlai are doar 20 de ani, dar este deja triplu campion cu Salzburg și a fost desemnat cel mai bun jucător din Bundesliga austriacă în sezonul precedent. Mijlocașul de creație maghiar a uimit și prin evoluțiile sale de la echipa națională. Szoboszlai a marcat golul calificării la Europeanul de anul viitor după o cursă superbă în ultimul minut al playoffului cu Islanda.
picture

Dominik Szoboszlai, viitorul Ungariei

Szoboszlai are mulți admiratori celebri

Szoboszlai are 5 goluri și 9 pase de gol în primele 13 meciuri jucate în acest sezon în tricoul lui Salzburg și marile cluburi europene sunt cu ochii pe progresele evidente făcute de el în ultimul an.
Arsenal are concurență serioasă! Real Madrid și Milan au fost impresionate de acest puști de 20 de ani. "Va fi foarte greu să-l mai ținem din ianuarie, deși ar fi extraordinar să se întâmple asta. Este un jucător care îmbină talentul cu munca și asta se caută în marile campionate ale Europei" a declarat vineri seara antrenorul lui Salzburg, Marsch.
picture

Program Premier League

Credit imagine: Getty Images

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo