Arsenal îl vrea pe Szoboszlai, dar londonezii nu au toți banii pentru a achita clauza de reziliere din contractul cu Red Bull Salzburg. Campionii Austriei vor 25 de milioane de euro, iar cotidianul englez Mirror scrie că Arsenal a propus deja o împerțire a sumei în trei rate anuale.
Dominik Szoboszlai are doar 20 de ani, dar este deja triplu campion cu Salzburg și a fost desemnat cel mai bun jucător din Bundesliga austriacă în sezonul precedent. Mijlocașul de creație maghiar a uimit și prin evoluțiile sale de la echipa națională. Szoboszlai a marcat golul calificării la Europeanul de anul viitor după o cursă superbă în ultimul minut al playoffului cu Islanda.

Dominik Szoboszlai, viitorul Ungariei

Fotbal
5 jucători din Bundesliga, în topul celor mai valoroși 10 fotbaliști U23! Cine e cel mai scump
13/04/2022 LA 11:35

Szoboszlai are mulți admiratori celebri

Szoboszlai are 5 goluri și 9 pase de gol în primele 13 meciuri jucate în acest sezon în tricoul lui Salzburg și marile cluburi europene sunt cu ochii pe progresele evidente făcute de el în ultimul an.
Arsenal are concurență serioasă! Real Madrid și Milan au fost impresionate de acest puști de 20 de ani. "Va fi foarte greu să-l mai ținem din ianuarie, deși ar fi extraordinar să se întâmple asta. Este un jucător care îmbină talentul cu munca și asta se caută în marile campionate ale Europei" a declarat vineri seara antrenorul lui Salzburg, Marsch.

Program Premier League

Credit imagine: Getty Images

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
OFICIAL | Dominik Szoboszlai a semnat! Mijlocașul maghiar a fost deja prezentat la noua echipă
17/12/2020 LA 15:40
Premier League
#Euroscout Dominik Szoboszlai, viitorul Ungariei
18/09/2020 LA 11:15