Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei cu numărul 26 din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 02/03/2021 la 10:46 GMT+2

Ion Alexandru a selectat cei mai buni jucători din etapa de Premier League care tocmai s-a încheiat. După victoria cu revenire de la Leicester, Arsenal are cei mai mulți fotbaliști în echipa etapei.

Nicolas Pepe, Willian și Xhaka au făcut un meci superb pentru Arsenal, în deplasarea de la Leicester

Credit imagine: Getty Images

Portar

Sam Johnstone (West Brom)
Johnstone a închis poarta cu Brighton, iar atunci când nu a mai putut face nimic a intervenit decizia aiuritoare a arbitrilor. Sam Johnstone este primul portar din Premier League care a depășit, în acest sezon, 100 de parade (are acum 105). Englezul a fost un element foarte important în succesul lui WBA, 1-0 cu Brighton, iar Big Sam continuă să spere la o salvare miraculoasă.

Fundași

Trent Alexander-Arnold (Liverpool)
Dacă te uiți cum joacă Trent Alexander-Arnold descoperi exact parcursul lui Liverpool. În zilele în care îi funcționează jocul, campionii se descurcă bine, așa cum s-a întâmplat pe Bramall Lane din Sheffield. Trent are, însă, și zile foarte slabe în care doboară recorduri de mingi pierdute pe meci.
picture

John Stones, Manchester City

Credit imagine: Getty Images

John Stones (Manchester City)
Stones este asul din mâneca lui Pep Guardiola în acest sezon. Evoluțiile sale sigure din defesivă au fost "împănate" cu goluri în 2021. Până în decembrie, John Stones avea o singură reușită în Premier League. În primele 2 luni ale acestui an, a marcat deja de 3 ori. Stones este, cu siguranță, revelația sezonului în Anglia.
Ruben Dias (Manchester City)
Stones nu avea cum să "învie" fără Ruben Dias. Fundașul portughez venit de la Benfica are un calm deosebit și inspiră tuturor încredere. Ruben Dias nu avea cum să lipsească din echipa etapei după ce a reușit să îmbine siguranța defensivă cu primul gol în tricoul lui Man City.
Luke Shaw (Manchester United)
Shaw este un John Stones al lui Manchester United. Englez, talentat, pierdut pentru o vreme într-un vestiar greu din Premier League și regăsit într-un sezon în care mai nimeni nu-i dădea șanse de a juca. Luke Shaw a fost excelent, iar fanii au uitat că Manchester United l-a adus pe Alex Telles. Evoluția lui Shaw de pe Stamford Bridge a fost, din nou, foarte bună.
picture

De ce s-a terminat Chelsea - Manchester United 0-0. Experții Eurosport au găsit răspunsul

Mijlocași

N'Golo Kante (Chelsea)
Revenirea lui Kante este cheia jocului compact și fără culoare pentru adversari gândit de Thomas Tuchel la Chelsea. Campionul mondial l-a anihilat oe Bruno Fernandes în acest meci și le-a dat colegilor un mesaj clar într-un nou meci în care Chelsea nu a luat gol acasă. Datorită calităților de lider etalate de Kante, Tuchel a devenit primul manager al lui Chelsea care nu primește gol pe Stamford Bridge în primele 4 meciuri.
picture

Granit Xhaka, Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Granit Xhaka (Arsenal)
Determinare, forță și o voință incredibilă. Acesta este Xhaka pe care îl vor fanii lui Arsenal. Atunci când se concentrează doar la fotbal și ignoră provocările adversarilor, elvețianul se transformă într-un fotbalist care poate ajuta foarte mult planurile lui Arteta. Xkaha a făcut asta la Leicester și a reușit să blocheze mai multe pase filtrante pentru "vulpoiul" Vardy.
Pepe (Arsenal)
Ivorianul părea că are aceeași problemă cu Kepa. Ca și portarul basc adus de Chelsea pe o sumă exorbitantă de la Bilvao, Pepe a venit la Arsenal de la Lille și întârziau reușitele. Fostul golgheter din Ligue 1 a început să livreze și la Leicester a făcut un meci excelent. Pepe a ajuns la 4 goluri în ultimele 7 meciuri din Premier League.
picture

Rezumatul meciului Leicester - Arsenal

Gareth Bale (Tottenham)
Talentul și calitățile fizice îl recomandă pe Bale ca fiind un jucător de clasă mondială. Mourinho are misiunea de a-l readuce cu gândul la fotbal. Crosele de golf au fost lăsate deoparte (e iarnă și prea frig pentru așa ceva) și Bale a revenit cu poftă de gol. Împotriva lui Burnley, atacantul trimis de Real la Tottenham pentru a-și reveni, a dat recital. Pare, însă, doar începutul. Bale are 4 reușite și 3 pase de gol în ultimele 4 meciuri jucate pentru Spurs.
picture

Premier League Show: Rezumatul + analiza meciului Tottenham - Burnley

Willian (Arsenal)
Willian trăiește între momentele de rătăcire și cele de genialitate. Așa a făcut-o mereu. Brazilianul a prins o zi minunată la Leicester și a terminat meciul cu 2 pase de gol. Este cel mai bun meci făcut de el în tricoul lui Arsenal!

Atacant

Richarlison (Everton)
Carlo Ancelotti și-a dori mai mulți de Richarlison, din punct de vedere al implicării în joc. Pentru Everton, Richarlison este jucătorul care aduce mereu plusul de agresivitate și face diferența. Cu Southampton, brazilianul a marcat singurul gol al meciului și a ajuns la 3 partide consecutive în care înscrie.
picture

Premier League. Everton - Southampton 1-0. Rezumatul meciului de pe Goodison Park

De această dată, reușita sa a fost decisivă și Everton este pe locul 7, la egalitate cu vecinii de la Liverpool. Cu o victorie în restanță, echipa lui Don Carlo va urca până pe locul 4.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Echipa etapei
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo