Leeds United face o încercare curajoasă. Vrea să-l deturneze pe Calvin Ramsay, fundașul dreapta de doar 18 ani din drumul său spre Liverpool.
Spionii lui Jurgen Klopp i-au dat referințe bune neamțului despre scoțianul care a jucat 23 de partide în actualul sezon pentru Aberdeen. Liverpool îl vede pe Ramsay ca fiind o soluție de rezervă pentru un alt tânăr din lotul ei, Trent Alexander-Arnold.
Calvin Ramsay ar avea mai multe șanse să joace la Leeds, echipa de pe locul 16 în Premier League. Dar perspectiva de a ajunge pe Anfield, la doar 18 ani, îi face și ea cu ochiul.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58

Sunt tânăr, e primul meu sezon complet!

Liverpool a înaintat oferta de 3 milioane de lire sterline, dar acum a venit contraoferta din direcția Elland Road. Ramsay e încântat de interesul arătat de cele două mari cluburi pentru el. ”Am încercat să nu fiu prins în asta. E bine să aud aceste lucruri, dar eu trebuie să arăt pe teren de ce sunt în stare. Apoi totul va veni de la sine. La începutul sezonului am simțit că sunt în formă, dar apoi m-am accidentat și a trebuit să o iau de la capăt”, a declarat Ramsay pentru The Sun.
”Sunt foarte tânăr, acesta este primul meu sezon complet, așa că înecrc să mă obișnuiesc cu asta”, a mai spus Ramsay.
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 35-a din Premier League
03/05/2022 LA 08:30