De MARIAN URSESCU
Transferul lui Luis Diaz la Liveropool de la FC Porto s-a realizat. ”Cormoranii” plătesc 37,5 milioane de lire sterline (45 milioane euro) pentru ”aripa” lui FC Porto.
Tottenham a fost și ea interesată de Luis Diaz, fiind foarte aproape de a-l cumpăra pe sud-american. Liverpool a dorit, inițial un transfer din vară pentru Diaz, dar și-a schimbat strategia când au văzut că și cei de la Spurs au intenții serioase.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58
Echipa lui Jurgen Klopp va plăti o taxă inițială de 45 de milioane de euro, la care se adaugă alte 15 milioane de euro, clauză legate de performanțele jucătorului.

Adversar cu Porto în Liga Campionilor

Diaz a jucat de două ori împotriva celor de la Liverpool în acest sezon, și deși englezii au câștigat ambele dispute, au fost impresionați de prestația columbianului. Diaz va semna un contract pe cinci ani și jumătate.
La 25 de ani, atacantul este considerat un jucător cu o rată de progres semnificativă. Sosirea lui va spori opțiunile de atac pentru managerul Jurgen Klopp. Diaz se va alătura lui Sadio Mane, Mohamed Salah, Roberto Firmino și Diogo Jota, o concurență în care nu se știe dacă va face față.
Sosirea lui Diaz pune la îndoială viitorul lui Takumi Minamino și Divock Origi. Ambii ar putea fi acum vânduți înainte de termenul limită. Minamino a atras interesul celor de la Leeds și Monaco, iar Liverpool ar fi dispusă să vândă dacă va primi o ofertă potrivită.
Același lucru este valabil și pentru Origi, care se află pe celor de la Newcastle și Atalanta. Liverpool vrea 15 milioane de lire sterline pentru tânărul de 25 de ani.
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 35-a din Premier League
03/05/2022 LA 08:30