Toby Alderweireld pleacă de la Tottenham după 6 ani petrecuți la club. Fundașul belgian merge în Qatar la Al-Duhail.

Alderweireld pleacă de la Tottenham

Venit în 2015 la Tottenham, de la Atletico Madrid pentru 16 milioane de euro, Alderweireld a fost om de bază în cei 6 ani pentru defensiva londonezilor.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 14-a din Premier League
IERI LA 08:26
Noul antrenor al echipei, Nuno Espirito Santo vrea să facă schimbări în echipă, iar fundașul belgian este lăsat sa plece. Tottenham s-a înțeles cu clubul qatarez Al-Duhail pentru suma de 13 milioane de lire sterline.
Londonezii au deja înlocuitor pentru belgian. Antrenorul portughez îl dorește la echipă pe Cristian Romero, fundașul Atalantei.
The Telegraph anunță că Al-Duhail trebuie să se mai înțeleagă la câteva aspecte cu fotbalistul, după care acesta va zbura în Qatar pentru vizita medicală.
Fundașul mai avea doar un an de contract cu Tottenham și a dorit să plece, iar londonezii nu au vrut să-l piardă liber sezonul viitor.
243 de meciuri a jucat Alderweireld pentru Tottenham de la venirea sa în Anglia și a reușit să atingă finala Ligii campionilor cu Tottenham, pierdută în fața lui Liverpool.

Tottenham, cu ochii pe Cristian Romero

Londonezii negociază cu Atalanta pentru fundașul Cristian Romero și oferă pentru el 34 de milioane de lire, plus 8 milioane bonusuri de performanță.
Sky Sport Italia anunță că fundașul s-a înțeles cu Tottenham, care ar semna pentru 5 ani, dacă cele două cluburi se vor înțelege la suma de transfer.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 13-a din Premier League
29/11/2021 LA 08:43
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 13-a din Premier League
29/11/2021 LA 07:41