Toby Alderweireld pleacă de la Tottenham după 6 ani petrecuți la club. Fundașul belgian merge în Qatar la Al-Duhail.

Alderweireld pleacă de la Tottenham

Venit în 2015 la Tottenham, de la Atletico Madrid pentru 16 milioane de euro, Alderweireld a fost om de bază în cei 6 ani pentru defensiva londonezilor.
Premier League
Mohamed Salah și-a dat acordul pentru a ajunge la Barcelona din vara viitoare!
05/06/2022 LA 10:28
Noul antrenor al echipei, Nuno Espirito Santo vrea să facă schimbări în echipă, iar fundașul belgian este lăsat sa plece. Tottenham s-a înțeles cu clubul qatarez Al-Duhail pentru suma de 13 milioane de lire sterline.
Londonezii au deja înlocuitor pentru belgian. Antrenorul portughez îl dorește la echipă pe Cristian Romero, fundașul Atalantei.
The Telegraph anunță că Al-Duhail trebuie să se mai înțeleagă la câteva aspecte cu fotbalistul, după care acesta va zbura în Qatar pentru vizita medicală.
Fundașul mai avea doar un an de contract cu Tottenham și a dorit să plece, iar londonezii nu au vrut să-l piardă liber sezonul viitor.
243 de meciuri a jucat Alderweireld pentru Tottenham de la venirea sa în Anglia și a reușit să atingă finala Ligii campionilor cu Tottenham, pierdută în fața lui Liverpool.

Tottenham, cu ochii pe Cristian Romero

Londonezii negociază cu Atalanta pentru fundașul Cristian Romero și oferă pentru el 34 de milioane de lire, plus 8 milioane bonusuri de performanță.
Sky Sport Italia anunță că fundașul s-a înțeles cu Tottenham, care ar semna pentru 5 ani, dacă cele două cluburi se vor înțelege la suma de transfer.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39