Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Pogba în miez de noapte, după derby-ul orașului Manchester: "Nu vorbi fără să știi!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 13/12/2020 la 12:09 GMT+2

Paul Pogba a oferit o reacție în miez de noapte, la scurt timp după derby-ul orașului Manchester, dintre United și City, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

Pogba s-a aflat în centrul atenției în presa engleză în ultimele zile, după ce impresarul său, Mino Raiola, a spus că "Totul s-a încheiat pentru el la Manchester United". Campionul mondial din 2018 mai are contract cu "diavolii" până în 2022, iar agentul său a lăsat de înțeles că mijlocașul trebuie să-și găsească o nouă echipă chiar de anul viitor.
Gary Neville și Roy Keane, legendarii jucători din Premier League, au vorbit pe marginea acestui subiect "fierbinte" din Anglia. Prezenți în studio-ul Sky Sports, cei doi au spus că "United ar trebui să renunțe la Pogba" după ultimele comentarii ale lui Raiola.
Pogba nu a primit deloc bine reacțiile lui Neville și Keane și a replicat printr-o postare pe contul personal de Instagram.
La scurt timp după încheierea derby-ului de pe Old Trafford, francezul a explicat că "va continua să lupte pentru United", spunând că nu se gândește la viitor, ci numai la clipa din prezent:

Reacția lui Pogba, în legătură cu posibila sa plecare de la Manchester United

De asemenea, Pogba n-a ezitat să arunce câteva "săgeți" către oamenii din fotbal care au comentat pe subiectul plecării sale de la United "fără să știe ce se întâmplă în interiorul clubului":
"Întodeauna am luptat și voi continua să lupt pentru Manchester United, colegii mei și suporterii noștri. 'Bla Bla'-urile (n.r. - aluzie la comentariile din jurul său) nu sunt importante. Viitorul este departe, doar ziua de azi contează și sunt 1000% implicat!
Împreună suntem mereu puternici... totul a fost clar între mine și club până acum și asta nu se va schimba. Când nu știi ce se întâmplă în interiorul clubului nu vorbi!", a scris Pogba, pe contul de Instagram.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo