Arsenal, după patru victorii consecutive, părea o echipă renăscută sub comanda lui Mikel Arteta. Chiar și fără Tierney, un meci acasă cu Crystal Palace era ocazia perfectă pentru a continua seria de succese atât de importantă pentru moralul tunarilor.
Meciul cu Palace însă nu a fost neapărat cel mai spectaculos, asta dacă este să fim îngăduitori. Primul șut pe poartă al tunarilor a venit în minutul 20, însă și acela a fost un efort demn de uitat al lui Aubameyang.
Premier League
Scholes, dezamăgit de United: "Unii vor spune că sunt mizerabil, dar adevărul e următorul"
ACUM 9 ORE
Smith-Rowe a fost din nou motorul creativ al lui Arsenal, fiind omul responsabil de legătura dintre atac și apărare dar și de pasele filtrante care pot desface mereu apărarea adversă, însă colegii lui nu s-au ridicat la același nivel.
Spre finalul primei părți, Palace a avut două ocazii uriașe: o dată elevii lui Hodgson au lovit bara iar a doua oară Leno a intervenit decisiv. Ca de obicei, Zaha și Eze au fost cele mai mari pericole din punct de vedere ofensiv.
Fără un Tierney excelent pe faza ofensivă și cu un Lacazette care a avut doar două atingeri în careul advers în primele 60 de minute, Arsenal a părut o echipă ștearsă, lipsită de idei sau de ritm iar meciul s-a încheiat la egalitate.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Solskjaer, scos din sărite de o întrebare, după United - Atalanta: "Nici măcar să nu începi!"
ACUM 11 ORE
Premier League
A început revoluția la Newcastle. Steve Bruce, demis, The Telegraph anunță primul mare transfer
IERI LA 11:08