Henderson nu a jucat încă niciun meci în Premier League sau în Liga Campionilor în acest an competițional, având o singură apariție în disputa Manchester United – West Ham United, în Carabao Cup (scor 0-1), în luna septembrie.
Manchester Evening News susține căgruparea olandeză este interesată să-l împrumute pe Henderson în ianuarie. Ajax a mai întrebat despre disponibilitatea lui și atunci când Solskjaer era pe banca tehnică.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 11 ORE
Portarul este deschis și el la o schimbare, chiar dacăobiectivul lui pe termen lung este sădevină numărul 1 pe acest post la Manchester United. Henderson acceptă o plecare temporară pentru a beneficia de timp de joc și să continue astfel să se dezvolte.

Ajax i-a putea oferi postul de titular lui Dean Henderson

La un moment dat, Dean a dat senzația că ar putea să-i ia locul lui David de Gea ca titular între buturi, dar înainte de startul sezonului s-a infectat cu coronavirus, care l-a ținut pe margine aproximativ o lună. Portarul spaniol a avut un start de sezon foarte bun și nu a mai putut fi scos din poartă. Prea puține i se pot reproșa lui De Gea în acest sezon, în ciuda rezultatelor înregistrate de Manchester United.
În cazul în care Rangnick va miza la rândul lui pe De Gea, transferul lui Henderson la Ajax până în vară sau chiar pentru o perioadă de 18 luni devine foarte probabil. Tânărul portar de 24 de ani a apărat în 26 de meciuri pentru Manchester United în ediția trecută, după ce a revenit dintr-un împrumut de la Sheffield United.
Ajax caută un portar, având în vedere că titularul Andre Onana a intrat în ultimele 6 luni de contract și pare tentat să plece, în timp ce rezerva Maarten Stekelenburg a suferit o accidentare la șold și este indisponibil pe termen lung.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 17 ORE
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM 19 ORE