Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ajax este gata să transfere de la Manchester United în mercato din ianuarie

Andrei Nicolae

Publicat 07/12/2021 la 16:39 GMT+2

Dean Henderson (24 ani), pariul lui Manchester United, a devenit o țintă pentru Ajax, care și-a propus să-l transfere în mercato de iarnă, sub formă de împrumut pentru 6 sau 18 luni. Iar portarul pare tentat să plece, pe fondul lipsei de timp de joc pe Old Trafford, în acest sezon.

Dean Henderson of Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Henderson nu a jucat încă niciun meci în Premier League sau în Liga Campionilor în acest an competițional, având o singură apariție în disputa Manchester United – West Ham United, în Carabao Cup (scor 0-1), în luna septembrie.
Manchester Evening News susține căgruparea olandeză este interesată să-l împrumute pe Henderson în ianuarie. Ajax a mai întrebat despre disponibilitatea lui și atunci când Solskjaer era pe banca tehnică.
Portarul este deschis și el la o schimbare, chiar dacăobiectivul lui pe termen lung este sădevină numărul 1 pe acest post la Manchester United. Henderson acceptă o plecare temporară pentru a beneficia de timp de joc și să continue astfel să se dezvolte.

Ajax i-a putea oferi postul de titular lui Dean Henderson

La un moment dat, Dean a dat senzația că ar putea să-i ia locul lui David de Gea ca titular între buturi, dar înainte de startul sezonului s-a infectat cu coronavirus, care l-a ținut pe margine aproximativ o lună. Portarul spaniol a avut un start de sezon foarte bun și nu a mai putut fi scos din poartă. Prea puține i se pot reproșa lui De Gea în acest sezon, în ciuda rezultatelor înregistrate de Manchester United.
În cazul în care Rangnick va miza la rândul lui pe De Gea, transferul lui Henderson la Ajax până în vară sau chiar pentru o perioadă de 18 luni devine foarte probabil. Tânărul portar de 24 de ani a apărat în 26 de meciuri pentru Manchester United în ediția trecută, după ce a revenit dintr-un împrumut de la Sheffield United.
Ajax caută un portar, având în vedere că titularul Andre Onana a intrat în ultimele 6 luni de contract și pare tentat să plece, în timp ce rezerva Maarten Stekelenburg a suferit o accidentare la șold și este indisponibil pe termen lung.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo