Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antonio Conte și-a dat acceptul ca o vedetă a lui Tottenham să plece în ianuarie

Alex Masgras

Publicat 13/12/2021 la 12:15 GMT+2

Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham, și-a dat acceptul pentru plecarea lui Dele Alli, jucător care nu a reușit să prindă minute sub comanda tehnicianului italian de la Spurs.

Antonio Conte

Credit imagine: Getty Images

Dele Alli este pe picior de plecare de la Tottenham. Potrivit The Athletic, Antonio Conte, antrenorul lui Spurs, îl va lăsa pe Dele Alli să plece de la echipă în această iarnă.
În vârstă de 25 de ani, Dele Alli este o umbră a jucătorului din sezoanele trecute, atunci când Tottenham se afla printre primele echipe din Premier League și ajungea până în finala Champions League, atunci când echipa era antrenată de Mauricio Pochettino. De la instalarea lui Conte la Tottenham, Alli a fost titularizat o singură dată, în înfrângerea din Conference League, contra celor de la Mura.
Dele Alli durante Vitesse-Tottenham - Conference League 2021-22
În Premier League, Dele Alli are 5 meciuri ca titular, dar toate sub comanda fostului antrenor al echipei, Nuno Espirito Santo. Începutul sezonului părea promițător pentru acesta, care părea că își regăsește forma în mandatul de scurtă durată al tehnicianului portughez.

Alli are contract până în 2024 cu Tottenham, iar un împrumut pare cel mai realist scenariu

Dele Alli se află sub contract cu Tottenham până în 2024, iar potrivit sursei mai sus menționate, un împrumut al acestuia ar fi scenariul realist în acest moment, în condițiile în care potențialii cumpărători nu ar dori să ofere suma cerută de Tottenham pentru un jucător care mai are contract încă doi ani și jumătate.
Nu este prima oară când Dele Alli a căutat să plece de la Tottenham. În octombrie 2020 și ianuarie 2021, Paris Saint-Germain a fost interesată de fotbalistul englez, dar în momentele respective, Daniel Levy, proprietarul lui Spurs, a refuzat să îl lase pe Alli să părăsească echipa.
Dacă singura titularizare în mandatul lui Antonio Conte a venit în Conference League, Dele Alli a mai jucat în Premier League sub comanda italianului doar câteva minute, atunci când a fost introdus pe finalul partidei de pe teren propriu cu Leeds United.
30 de milioane de euro este valoarea lui Dele Alli în acest moment, potrivit transfermarkt. Acesta a ajuns la Tottenham în 2015, când avea 18 ani, venind de la MK Dons.
Program etapa 17, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo