Dele Alli este pe picior de plecare de la Tottenham. Potrivit The Athletic, Antonio Conte, antrenorul lui Spurs, îl va lăsa pe Dele Alli să plece de la echipă în această iarnă.
În vârstă de 25 de ani, Dele Alli este o umbră a jucătorului din sezoanele trecute, atunci când Tottenham se afla printre primele echipe din Premier League și ajungea până în finala Champions League, atunci când echipa era antrenată de Mauricio Pochettino. De la instalarea lui Conte la Tottenham, Alli a fost titularizat o singură dată, în înfrângerea din Conference League, contra celor de la Mura.
https://i.eurosport.com/2021/11/02/3247350.jpg
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 4 ORE
În Premier League, Dele Alli are 5 meciuri ca titular, dar toate sub comanda fostului antrenor al echipei, Nuno Espirito Santo. Începutul sezonului părea promițător pentru acesta, care părea că își regăsește forma în mandatul de scurtă durată al tehnicianului portughez.

Alli are contract până în 2024 cu Tottenham, iar un împrumut pare cel mai realist scenariu

Dele Alli se află sub contract cu Tottenham până în 2024, iar potrivit sursei mai sus menționate, un împrumut al acestuia ar fi scenariul realist în acest moment, în condițiile în care potențialii cumpărători nu ar dori să ofere suma cerută de Tottenham pentru un jucător care mai are contract încă doi ani și jumătate.
Nu este prima oară când Dele Alli a căutat să plece de la Tottenham. În octombrie 2020 și ianuarie 2021, Paris Saint-Germain a fost interesată de fotbalistul englez, dar în momentele respective, Daniel Levy, proprietarul lui Spurs, a refuzat să îl lase pe Alli să părăsească echipa.
Dacă singura titularizare în mandatul lui Antonio Conte a venit în Conference League, Dele Alli a mai jucat în Premier League sub comanda italianului doar câteva minute, atunci când a fost introdus pe finalul partidei de pe teren propriu cu Leeds United.
30 de milioane de euro este valoarea lui Dele Alli în acest moment, potrivit transfermarkt. Acesta a ajuns la Tottenham în 2015, când avea 18 ani, venind de la MK Dons.
https://i.eurosport.com/2021/12/12/3270818.jpg
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM O ZI
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17