Articol scris de Andrei Nicolae
Echipa de pe Emirates se află în prezent pe locul al patrulea, ultimul care asigură calificarea în cea mai importantă competiție europeană intercluburi. Arsenal se află la o distanță de un singur punct de Tottenham, contracandidata ei, după ce echipa lui Conte s-a impus în meciul direct de etapa trecută cu scorul de 3-0.
Premier League
Man City este campioană, dramatismul a fost la el acasă! Cinci decizii majore în ultima etapă
ACUM 4 ORE
Sagna, jucător pentru Arsenal în perioada 2007-2014, l-a lăudat pe Mikel Arteta și a vorbit despre meciul făcute de "tunari" în fața echipei care este favorită în cursa pentru trofeul Premier League, într-un interviu acordat celor de la The Sun:
"Eram îngrijorat legat de cum o să joace Arsenal în acest sezon, însă mi-au demonstrat contrariul. Este clar un proces, iar fanii trebuie să aibă încredere în proces și să își mențină credința. Nu îi băgați în calcul sezonul viitor dacă vreți, dar sunt sigur că în două sezoane, o să fie campioni.
Dacă vă uitați la cum au jucat în fața lui Manchester City pe Emirates, au fost mai buni decât ei. Nu multe echipe pot face asta, iar pentru a fi mai buni decât ei trebuie să ai foarte multă încredere, foarte multă calitate și nu am văzut pe altcineva jucând astfel în fața lui City în acest sezon."
Citește și:

Arteta, văzut drept antrenor încă de când era jucător

Francezul a fost întrebat dacă fostul său coleg, Mikel Arteta, merită un nou contract, iar răspunsul lui a fost unul incert:"Da și nu. Sunt impresionat de puterea sa mentală. A fost examinat foarte minuțios în acest sezon și asta nu a putut fi ușor. Nu aș fi vrut să fiu în locul lui.
Dar îl știu pe Mikel de mult timp și știu că dintotdeauna a fost un antrenor, mereu când vedeam meciuri împreună vorbea cu mine despre formații, la ce mă gândeam eu și tactici. Eu doar voiam să mă uit la meci și să mă bucur de el."
Arsenal își va asigura locul de Champions League dacă va câștiga ultimele două meciuri rămase în campionat, în fața celor de la Newcastle și Everton.
Premier League
Manchester City este campioana Angliei! Pep Guardiola, direct în istoria Premier League
ACUM 4 ORE
Premier League
Ralf Rangnick: "Nu-l învinovățesc pe Cristiano Ronaldo, dar ... ". Ce îi reproșează portughezului
ACUM 9 ORE