Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen vrea să dea lovitura în această vară! Bavarezii au pus ochii pe Sadio Mane de la Liverpool

Alex Masgras

Publicat 09/05/2022 la 21:04 GMT+3

Sadio Mane se află pe lista de transferuri a lui Bayern Munchen în această vară, iar agentul jucătorului lui Liverpool ar fi avut deja o întâlnire cu reprezentanții clubului bavarez.

Diogo Jota of Liverpool FC celebrates his second goal with his team-mate Sadio Mane and Mohamed Salah during the UEFA Champions League Group D stage match between Atalanta BC and Liverpool FC

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen se pregătește de o lovitură de proporții în această vară. Clubul bavarez a pus ochii pe Sadio Mane, unul dintre cei mai buni oameni ai lui Liverpool, iar Sky Germania anunță că au avut loc deja întâlniri între agentul jucătorului senegalez și reprezentații campioanei din Bundesliga.
Potrivit lui Florian Plettenberg, Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern, este cel care s-a întâlnit cu agentul lui Mane în weekend.
Citește și:

Mane mai are contract cu Liverpool până în 2023

La fel ca Mohamed Salah, actuala înțelegere dintre Liverpool și Sadio Mane se încheie în iunie 2023. Cu toate acestea, senegalezul ar fi deranjat de diferențele în modul în care gruparea de pe Anfield tratează negocierile cu cei doi jucători.
Potrivit sursei mai sus menționate, Sadio Mane consideră că Liverpool este mult prea concentrată pe convingerea lui Salah de a semna un nou contract, iar Bayern încearcă să profite de această situație și să îl aducă încă din această vară la Munchen.
În acest moment, discuțiile pentru prelungirea contractelor lui Salah și Mane nu par să fie prioritare la Liverpool, echipă ce se află în lupta pentru titlul din Premier League și care va juca alte două finale în această lună (în FA Cup vs Chelsea, 14 mai și în UEFA Champions League vs Real Madrid, 28 mai).
VILLARREAL, SPAIN - MAY 03: Sadio Mane of Liverpool celebrates after scoring their team's third goal during the UEFA Champions League Semi Final Leg Two match between Villarreal and Liverpool at Estadio de la Ceramica on May 03, 2022 in Villarreal, Spain.
Sadio Mane a avut un nou sezon bun în tricoul echipei lui Jurgen Klopp, marcând 21 de goluri în toate competițiile pentru Liverpool. El a ajuns pe Anfiel în vara anului 2016, atunci când cormoranii au plătit celor de la Southampton suma de 41,2 milioane de euro.
80 de milioane de euro este cota de piață a lui Sadio Mane, potrivit transfermarkt.com.
Până în vară, atunci când Liverpool va încerca să le prelungească contractele celor doi jucători, echipa lui Jurgen Klopp va juca marți seară pe terenul celor de la Aston Villa.
Aston Villa – Liverpool se joacă marți seară de la ora 22:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo