Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brendan Rodgers, nemulțumit înaintea partidei cu Liverpool: "Programul este ridicol"

Alex Masgras

Publicat 28/12/2021 la 13:00 GMT+2

Brendan Rodgers, antrenorul lui Leicester, este nemulțumit înaintea duelului cu Liverpool. Acesta a declarat că programul de sărbători este ridicol, în contextul în care, la 48 de ore de la duelul de pe Etihad cu Manchester City, echipa sa o va înfrunta pe Liverpool.

Brendan Rodgers (L) and Jurgen Klopp (R)

Credit imagine: Getty Images

Pe 26 decembrie, Leicester a oferit alături de Manchester City meciul zilei de Boxing Day. Echipa lui Brendan Rodgers a pierdut cu 3-6 partida de pe Etihad, revenind în partidă după ce a fost condusă cu 0-4. Cele trei goluri marcate în interval de 10 minute nu au fost suficiente pentru "vulpi", care au mai primit două goluri de la campioana sezonului trecut.
picture

Rezumatul partidei Manchester City-Leicester! "Cetățenii" s-au impus cu 6-3 într-un duel de poveste

După o asemenea partidă, Leicester nu are timp de pauză, deoarece o va întâlni pe Liverpool în această seară. Antrenorul lui Leicester, Brendan Rodgers, este nemulțumit de programările făcute de Premier League:
"Programul este ridicol. Cu toții știm că jucătorii au nevoie de 72 de ore pentru a se recupera după o partidă, iar pentru noi să jucăm contra lui Liverpool la 48 de ore este ridicol. Cu toate acestea, va trebui să jucăm. Nu vom face nimic legat de pregătire fizică, doar recuperare și vom urmări câteva imagini pentru a ne pregăti", a declarat Brendan Rodgers.

Leicester are probleme de lot înaintea meciului cu Liverpool

Nemulțumirile lui Brendan Rodgers sunt legate și de faptul că are probleme de lot. Bertrand, Soyuncu, Jonny Evans și Ricardo Pereira au probleme medicale. Nici Jamie Vardy, Harvey Barnes sau Patson Daka nu sunt 100% apți, iar Rodgers are mari bătăi de cap.
Un alt lucru remarcat de antrenorul lui Leicester este faptul că, atât Manchester City, cât și Liverpool, au avut mai mult timp de odihnă înaintea partidelor cu echipa sa:
"Această perioadă de odihnă pentru ambele echipe este un mare avantaj, dar este doar o coincidență. Manchester City a avut o săptămână liberă, iar Liverpool nu a mai jucat de la meciul cu noi din cupă.
Cu asta ne confruntăm noi. Este o provocare uriașă, dar vom lupta și vom munci în continuare", a mai spus Brendan Rodgers.
Leicester caută să își ia revanșa, după ce Liverpool a eliminat-o săptămâna trecută la loviturile de departajare din sferturile Cupei Ligii Angliei. Echipa lui Brendan Rodgers se află pe locul 10, cu 22 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul 2, cu 41 de puncte și un meci în plus disputat.
Leicester-Liverpool se joacă în această seară de la ora 22:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League 28,29, 30 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo