Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce urmează pentru James Rodriguez? Rafa Benitez vrea să scape de el, AC Milan îl dorește

Razvan Circeag

Publicat 19/07/2021 la 10:00 GMT+3

Everton vrea să se despartă de James Rodriguez din cauza salariului prea mare. AC Milan este prima echipă interesată de serviciile columbianului.

James Rodriguez

Credit imagine: Getty Images

James Rodriguez a semnat cu Everton la începutul sezonului trecut, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Real Madrid. Mijlocașul ofensiv nu a impresionat până acum la Everton, iar salariul său este unul dintre cele mai mari de la club. Aproximativ 8 milioane de euro câștigă acesta pe sezon.
Acum, Rafa Benitez – tehnicianul lui Everton – vrea să consolideze lotul pentru sezonul viitor și să ocupe și de partea financiară. Mai mult, acesta a oferit o declarație care lasă loc interpretărilor.
"Toată lumea știe că acest club a cheltuit foarte mulți bani în ultimele sezoane, iar asta înseamnă ca fair-play-ul financiar este un factor. Dacă ai jucători cu salarii mari care nu joacă, trebuie să găsești o soluție. Apoi o să ai și bani pentru a aduce jucătoir noi. O să încercăm să maximizăm ce avem și să administrăm cea mai bună cale posibilă pentru a aduce alți jucători care să ne facă mai puternici", a declarat Benitez, conform Marca.

AC Milan, spre al treilea transfer din Premier League

Cum Rodriguez nu intră în planurile de viitor ale lui Rafa Benitez, conform zvonurilor din presă, acesta a dat undă verde conducerii pentru vânzarea lui. AC Milan este prima echipă interesată de mijlocașul în vârstă de 30 de ani și trebuie să scoată din buzunar aproximativ 10 milioane de euro pentru un eventual transfer. Publicația TodoFichajes scrie că Rodriguez și-a dat acordul și vrea să plece la Milan, iar acum ar mai rămâne doar să se înțeleagă cele două cluburi.
James Rodriguez a bifat doar 26 de meciuri pentru Everton, reușind 6 goluri și 9 pase de gol.
AC Milan a mai oficializat două transferuri din Premier League. Este vorba despre doi dintre fotbaliștii lui Chelsea: atacantul Olivier Giroud și fundașul central Fikayo Tomori.

Rafa Benitez îl vrea pe KALIDOU KOULIBALY

Managerul spaniol a fost decisiv în momentul mutării lui Koulibaly de la Genk la Napoli în 2014, pentru aproximativ 8 milioane de euro. Rafa Benitez ar fi dornic să-l aibă din nou sub comanda sa pe fundașul lui Napoli, Kalidou Koulibaly, după ce în sezonul 2014-15 cei doi au colaborat în Serie A.
Surse susțin că senegalezul Koulibaly este una dintre opțiunile preferate de Benitez pentru a-și rezolva problemele din defensiva noii sale echipe.
Se zvonește că Yerry Mina va pleca în această vară și Benitez este dornic să-și asigure apărarea, iar vedeta celor de la Napoli ar fi înlocuitorul perfect. În ciuda faptului că prețul cerut de Napoli a fost de până la 89 de milioane de lire sterline în ultimii ani atunci când Manchester United, Liverpool sau City au fost interesate, surse spun că acum italienii ar accepta oferte de aproximativ 35 de milioane de lire sterline.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo