Mijlocașul danez nu a mai putut continua în Serie A din cauza regulamentelor din Italia. Concret, jucătorii ce au un defibrilator implementat nu pot juca fotbal profesionist în Serie A.
S-a vorbit extrem de mult despre situația lui Eriksen în presa internațională. Mai mult decât atât, după evenimentul nefericit de la EURO 2020, au existat temeri cu privire la faptul că danezul nu va mai putea juca fotbal la cel mai înalt nivel.
Christian Eriksen a transmis un mesaj video pentru fanii săi, după ce a semnat cu Brentford: "Salutare tuturor! Sunt Christian Eriksen. Sunt fericit să anunț că am semnat cu Brentford. Abia aștept să încep și sper că vă voi revedea curând!"
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23

Christian Eriksen va juca la Brentford

Antrenorul lui Brentford, Thomas Frank, abia așteaptă să lucreze din nou cu Eriksen. Frank a mai colaborat cu fostul jucător al lui Tottenham la naționalele de tineret ale Danemarcei, astfel îl cunoaște destul de bine pe mijlocaș: "Abia aștept să lucrez din nou cu Christian. A trecut ceva timp de când l-am antrenat ultima oară, iar de atunci s-au întâmplat foarte multe. El avea 16 ani atunci, însă s-a dezvoltat și a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Premier League.În plus, el a câștigat multe trofee în Europa și a devenit MVP-ul naționalei Danemarcei", a precizat Thomass Frank, conform thesun.co.uk.
CITEȘTE ȘI:
Eriksen s-a antrenat cu echipa a doua a lui Ajax, pentru a se menține în formă pentru momentul în care își va găsi o echipă. Thomas Frank a confirmat faptul că jucătorul este ok din punct de vedere fizic, dar va avea nevoie de mai mult timp pentru a reveni la forma care l-a consacrat: "Am profitat de o conjunctură incredibilă pentru a aduce un jucător de top la Brentford. Nu s-a pregătit alături de o echipă de 7 luni, dar a lucrat mult pe plan individual.
Se află într-o formă bună, dar mai are de tras pentru a reveni la cel mai înalt nivel, aștept cu nerăbdare să-l vând la antrenamente și sunt convins că va reveni la cel mai înalt nivel", a adăugat tehnicianul lui Brentford.
Tottenham nu a uitat de Eriksen, care a evoluat pentru Spurs timp de 7 sezoane (2013-2020), înainte de a pleca în Italia.

Campionatul mondial din Qatar, obiectivul lui Eriksen

La începutul acestui an, Christian Eriksen a oferit un interviu pentru publicația daneză DR, în care a vorbit despre planurile sale în fotbal. Pentru mijlocașul danez, Campionatul Mondial din Qatar de la finalul acestui an este un obiectiv, visul său fiind să joace din nou pentru echipa națională.
"Scopul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Vreau să mai joc. Asta a fost în mintea mea tot timpul. Este un obiectiv, un vis. Dacă voi fi selecționat, este altceva. Dar este visul meu să mă întorc. Și sunt sigur că mă pot întoarce, pentru că nu mă simt diferit. Fizic, am revenit în formă maximă. Acesta a fost obiectivul meu și mai e ceva timp până la Cupa Mondială. Așa că până atunci voi juca fotbal și voi demonstra că am revenit la același nivel.
Visul meu este să mă alătur echipei naționale și să joc din nou pe Parken. Să demonstrez că acel stop cardiac a fost o întâmplare. Vreau să demonstrez că am trecut mai departe și că pot juca din nou la echipa națională. Din nou, depinde de antrenor să îmi evalueze nivelul. Dar inima mea nu este un obstacol", a spus Eriksen la începutul acestei luni.
Premier League
Van Dijk a ales echipa ideală în care ar vrea să joace! Un singur coleg de la Liverpool are loc
IERI LA 08:08
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
25/05/2022 LA 13:34