Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine sunt jucătorii cu cele mai mari salarii din Premier League? Manchester United are 5 jucători în acest top

Alex Masgras

Publicat 22/03/2022 la 14:19 GMT+2

Manchester United este echipa cu cel mai mare buget de salarii din Premier League, în ciuda locului din clasament. Echipa lui Ralf Rangnick are cinci jucători în acest top din care mai fac parte jucători de la Manchester City și Chelsea. Un lucru extrem de interesant este faptul că Liverpool, echipă care se luptă la titlu în acest sezon, nu are jucători în acest top.

Cristiano Ronaldo del Manchester United celebra con Jadon Sancho después de marcar el primer gol durante el partido de la Premier League entre el Manchester United y el Tottenham Hotspur en Old Trafford el 12 de marzo de 2022 en Manchester, Inglaterra.

Credit imagine: Getty Images

Echipele din Premier League au bugete impresionante atunci când vine vorba de fondul de salarii al jucătorilor. Manchester United, Manchester City și Chelsea sunt echipele care își plătesc cel mai bine jucătorii, dar acest lucru nu garantează neapărat cele mai bune rezultate.
Într-un top 10 al jucătorilor cu cele mai mari salarii din Premier League, Manchester United este lider incontestabil, având nu mai puțin de cinci jucători în acest top, patru dintre ei fiind chiar în top 5. Manchester City are trei jucători în acest top, în timp ce Chelsea are doi jucători.
Cristiano Ronaldo, cel care și-a făcut revenirea în Premier League în acest sezon, este cel mai bine plătit jucător din campionatul Angliei. Portughezul câștigă la Manchester United 26,5 milioane de lire sterline pe an, fiind urmat de mijlocașul lui Manchester City, Kevin De Bruyne, care are un salariu anual de 20,8 milioane de lire sterline.
Podiumul celor mai bine plătiți jucători din Premier League este completat de portarul David De Gea, cu un salariu anual de 19,5 milioane de lire sterline. Următorii doi jucători sunt tot de la Manchester United: Jadon Sancho pe locul 4, cu 18,2 milioane de lire sterline și Raphael Varane pe locul 5, cu un salariu de 17,6 milioane de lire sterline.
Cei mai bine plătiți jucători din Premier League
  • Cristiano Ronaldo (26,5 milioande de lire sterline)
  • Kevin De Bruyne (20,8 milioande de lire sterline)
  • David De Gea (19,5 milioane de lire sterline)
  • Jadon Sancho (18,2 milioane de lire sterline)
  • Raphael Varane (17,6 milioane de lire sterline)
  • Romelu Lukaku (16,9 milioane de lire sterline)
  • Jack Grealish și Raheem Sterling (ambii cu câte 15,6 milioane de lire sterline)
  • N’Golo Kante și Paul Pogba (15 milioane de lire sterline)
Citește și:

Liverpool nu are jucători în acest top

Câștigătoare de UEFA Champions League și Premier League în ultimele sezoane, Liverpool se luptă și în acest sezon pentru cele două trofee. De asemenea, echipa lui Jurgen Klopp a câștigat deja Cupa Ligii Angliei, câștigată în fața lui Chelsea la loviturile de departajare, și se află și în lupta pentru Cupa Angliei, acolo unde va juca în semifinale cu Manchester City.
Cu toate acestea, "cormoranii" nu au vreun jucător în topul celor mai bine plătiți 10 fotbaliști din Premier League. Cel mai aproape de acest top este Virgil Van Dijk, fundașul lui Liverpool fiind pe locul 14 în topul salariilor din Premier League, cu un venit anual de 11,4 milioane de lire sterline.
Următorul jucător care nu joacă pentru primele trei echipe din acest top este Thomas Partey, fundașul lui Arsenal câștigând 10,4 milioane de lire sterline pe an.
Un alt lucru interesant legat de salariile de la Manchester United este faptul că trei din cei patru jucători din top 5 sunt jucători care au ajuns în acest sezon pe Old Trafford. Cu toate acestea, salariile de top ale jucătorilor nu asigură cele mai bune rezultate.
În acest moment, Manchester United este pe locul 6 în Premier League, cu 50 de puncte. De asemenea, echipa lui Ralf Rangnick a fost eliminată din optimile de finală UEFA Champions League de Atletico Madrid, iar singurul obiectiv care a mai rămas până la finalul acestui sezon este terminarea pe locul 4, ultimul loc care duce în grupele UEFA Champions Laegue în sezonul viitor. United are însă o misiune extrem de dificilă, deoarece se luptă pentru acest loc cu alte două echipe, Arsenal și Tottenham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo