Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților

Andrei Nicolae

Publicat 17/05/2022 la 14:10 GMT+3

Gary Neville și Jamie Carragher, experții Sky Sports, sunt de acord în privința a șapte jucători în echipa ideală a sezonului Premier League, cu o etapă înainte de final. Diferențele cele mai mari sunt la nivelul apărărilor.

Kevin De Bruyne

Credit imagine: AFP

Jamie Carragher și Gary Neville, doi fotbaliști emblemă în istoria cluburilor Liverpool, respectiv Manchester United, și-au dezvăluit echipele anului din Premier League în emisiunea Monday Night Football de la Sky Sports. Șapte jucători se regăsesc pe lista ambilor experți.
Alisson, Virgil Van Dijk și Mohamed Salah de la Liverpool, Kevin De Bruyne și Bernardo Silva de la Manchester City și duo-ul de la Tottenham Hotspur format din Harry Kane și Son Heung-min sunt incluși atât de Carragher, cât și de Neville în echipa ideală.
Trei dintre cele patru diferențe sunt în apărare. Fostul jucător de la Liverpool i-a ales pe Trent Alexander-Arnold, Joel Matip și Joao Cancelo. Selecția fostului fundaș de la United îi cuprinde pe Kyle Walker, Ruben Dias și Andrew Robertson.
Celălalt dezacord a venit la mijlocul terenului: Carragher l-a ales pe Declan Rice, iar Neville l-a selecționat pe Rodri.

Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților Carragher și Neville

Alisson; Alexander-Arnold / Walker, Matip / Dias, Van Dijk, Cancelo / Robertson; De Bruyne, Rice / Rodri, Silva; Salah, Kane, Son
Când a venit vorba de cel mai bun jucător al sezonului, ambii l-au "ocolit" pe golgheterul Mo Salah. Carragher i-a dat premiul lui De Bruyne, în timp ce Neville a optat pentru Son Heung-min. Selecțiile experților au coincis și când a fost vorba de cel mai bun tânăr jucător și cel mai bun manager.
Rice a primit votul pentru tânărul sezonului, ambii lăudându-l pentru impactul pe care l-a avut jucătorul de 23 de ani asupra lui West Ham în acest sezon. "Este jucătorul pe care îl doresc toate cluburile engleze de top", a spus Neville, în timp ce Carragher l-a etichetat drept mijlocaș "de modă veche" și l-a asemănat cu legenda clubului United, Roy Keane.
Jurgen Klopp a fost ales de ambii înaintea lui Pep Guardiola, în ciuda faptului că City este pe cale să câștige al patrulea titlu în ultimele cinci sezoane.
Debutanții din acest sezon care au fost remarcați sunt Cristian Romero – Tottenham (Carragher) și Luis Diaz - Liverpool (Neville).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo