Jamie Carragher și Gary Neville, doi fotbaliști emblemă în istoria cluburilor Liverpool, respectiv Manchester United, și-au dezvăluit echipele anului din Premier League în emisiunea Monday Night Football de la Sky Sports. Șapte jucători se regăsesc pe lista ambilor experți.
Alisson, Virgil Van Dijk și Mohamed Salah de la Liverpool, Kevin De Bruyne și Bernardo Silva de la Manchester City și duo-ul de la Tottenham Hotspur format din Harry Kane și Son Heung-min sunt incluși atât de Carragher, cât și de Neville în echipa ideală.
Trei dintre cele patru diferențe sunt în apărare. Fostul jucător de la Liverpool i-a ales pe Trent Alexander-Arnold, Joel Matip și Joao Cancelo. Selecția fostului fundaș de la United îi cuprinde pe Kyle Walker, Ruben Dias și Andrew Robertson.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM O ZI
Celălalt dezacord a venit la mijlocul terenului: Carragher l-a ales pe Declan Rice, iar Neville l-a selecționat pe Rodri.

Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților Carragher și Neville

Alisson; Alexander-Arnold / Walker, Matip / Dias, Van Dijk, Cancelo / Robertson; De Bruyne, Rice / Rodri, Silva; Salah, Kane, Son
Când a venit vorba de cel mai bun jucător al sezonului, ambii l-au "ocolit" pe golgheterul Mo Salah. Carragher i-a dat premiul lui De Bruyne, în timp ce Neville a optat pentru Son Heung-min. Selecțiile experților au coincis și când a fost vorba de cel mai bun tânăr jucător și cel mai bun manager.
Rice a primit votul pentru tânărul sezonului, ambii lăudându-l pentru impactul pe care l-a avut jucătorul de 23 de ani asupra lui West Ham în acest sezon. "Este jucătorul pe care îl doresc toate cluburile engleze de top", a spus Neville, în timp ce Carragher l-a etichetat drept mijlocaș "de modă veche" și l-a asemănat cu legenda clubului United, Roy Keane.
Jurgen Klopp a fost ales de ambii înaintea lui Pep Guardiola, în ciuda faptului că City este pe cale să câștige al patrulea titlu în ultimele cinci sezoane.
Debutanții din acest sezon care au fost remarcați sunt Cristian Romero – Tottenham (Carragher) și Luis Diaz - Liverpool (Neville).
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
IERI LA 16:14
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
IERI LA 13:54