Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De Gea, îngerul păzitor al lui Man United. Ce a spus Rangnick despre portar după meciul cu Newcastle

Nicu Savin

Publicat 28/12/2021 la 13:05 GMT+2

Manchester United a remizat aseară în partida cu Newcastle, scor 1-1, însă finalul meciului putea aduce un deznodământ nefericit pentru echipa lui Rangnick. Almiron a trimis un șut aproape imparabil în minutul 88, însă David De Gea s-a opus în ultimul moment și și-a salvat echipa din nou în acest sezon.

David De Gea celebrates

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
United nu strălucește de la venirea lui Ralf Rangnick, iar acest aspect se observă în rezultatele echipei de pe Old Trafford. În fața unei echipe a lui Newcastle care se află pe locul 19, "diavolii roșii" au obținut un egal chinuit, fiind ajutați foarte mult de De Gea, care a fost magistral.
picture

Premier League | Newcastle și Manchester United, remiză în ultimul meci din etapa de Boxing Day

"Nu ăsta e motivul pentru care Manchester United l-a luat pe Rangnick. A fost un dezastru în termeni de pregătire și stil de joc, a fost exasperant. Din fericire, David de Gea a avut câteva intervenții foarte bune.", a declarat Gary Neville, legenda clubului.
Fostul portar al lui Atletico a reușit să apere de două ori șuturi la limita golului. În minutul 47, spaniolul a avut un reflex incredibil la o minge șutată destul de moale de Saint-Maximin după o centrare perfectă, iar pe final De Gea a amuțit spectatorii de pe St. James’ Park. După o minge în bară trimisă de Jacob Murphy, portarul a reușit să se ridice și să aibă timp să se poziționeze pentru a salva de sub bară șutul lui Almiron.

De Gea, elogiat de Rangnick după meciul de la Newcastle

Problema pe care ar trebui să o analizeze cei de la United este că intervențiile lui De Gea devin ceva foarte comun, fiind sugerate probleme în apărarea "diavolilor". De Gea chiar a fost votat jucătorul lunii noiembrie în cadrul lui Manchester United.
"Meciul s-ar fi putut termina 2-2. Din nou, De Gea a avut două, trei salvări fantastice, dar am fost capabili să și înscriem. David este unul dintre cei mai buni portari din lume, fără îndoială. A dovedit asta în meciul cu Norwich și a făcut-o din nou, în fața lui Newcastle.", a declarat Ralf Rangnick la finalul partidei de ieri.
Jurnalistul Adam Marshall, care se ocupă de site-ul oficial al lui Manchester United, a oferit o descriere foarte bună pentru intervenția portarului: "A fost o priveliște demnă de urmărit. Spaniolul a avut deja câteva intervenții de clasă mondială în acest sezon, însă asta ar putea fi cea mai bună dintre toate."
Program Premier League 28,29, 30 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo