Articol scris de Andrei Nicolae
United nu strălucește de la venirea lui Ralf Rangnick, iar acest aspect se observă în rezultatele echipei de pe Old Trafford. În fața unei echipe a lui Newcastle care se află pe locul 19, "diavolii roșii" au obținut un egal chinuit, fiind ajutați foarte mult de De Gea, care a fost magistral.

Premier League | Newcastle și Manchester United, remiză în ultimul meci din etapa de Boxing Day

Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
"Nu ăsta e motivul pentru care Manchester United l-a luat pe Rangnick. A fost un dezastru în termeni de pregătire și stil de joc, a fost exasperant. Din fericire, David de Gea a avut câteva intervenții foarte bune.", a declarat Gary Neville, legenda clubului.
Fostul portar al lui Atletico a reușit să apere de două ori șuturi la limita golului. În minutul 47, spaniolul a avut un reflex incredibil la o minge șutată destul de moale de Saint-Maximin după o centrare perfectă, iar pe final De Gea a amuțit spectatorii de pe St. James’ Park. După o minge în bară trimisă de Jacob Murphy, portarul a reușit să se ridice și să aibă timp să se poziționeze pentru a salva de sub bară șutul lui Almiron.

De Gea, elogiat de Rangnick după meciul de la Newcastle

Problema pe care ar trebui să o analizeze cei de la United este că intervențiile lui De Gea devin ceva foarte comun, fiind sugerate probleme în apărarea "diavolilor". De Gea chiar a fost votat jucătorul lunii noiembrie în cadrul lui Manchester United.
"Meciul s-ar fi putut termina 2-2. Din nou, De Gea a avut două, trei salvări fantastice, dar am fost capabili să și înscriem. David este unul dintre cei mai buni portari din lume, fără îndoială. A dovedit asta în meciul cu Norwich și a făcut-o din nou, în fața lui Newcastle.", a declarat Ralf Rangnick la finalul partidei de ieri.
Jurnalistul Adam Marshall, care se ocupă de site-ul oficial al lui Manchester United, a oferit o descriere foarte bună pentru intervenția portarului: "A fost o priveliște demnă de urmărit. Spaniolul a avut deja câteva intervenții de clasă mondială în acest sezon, însă asta ar putea fi cea mai bună dintre toate."
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg
Liga Campionilor UEFA
De Gea, resemnat după eliminarea din Champions League: "Nu am fost destul de buni"
16/03/2022 LA 10:52
Liga Campionilor UEFA
"Cristiano ne-a făcut deja mult rău!" Ce planuri au jucătorii de la Atletico în duelul cu United
22/02/2022 LA 19:04