Brentford și Arsenal deschid noul sezon din Premier League în această seară, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player. Chiar dacă va juca împotriva unei nou-promovate, echipa lui Mikel Arteta trebuie să ia în serios acest meci, pentru că în sezonul trecut a arătat că orice partidă poate fi o adevărată provocare.
Din păcate pentru 'tunari', doi dintre jucătorii importanți ai echipei vor rata meciul de deschidere a noii stagiuni. Potrivit jurnaliștilor de la The Athletic, Pierre-Emerick Aubameyang și Alexandre Lacazette nu vor juca în această seară, nefiind disponibili din punct de vedere fizic.
Aubameyang, care a jucat în toate cele 6 meciuri din pre-sezon ale lui Arsenal, a lipsit în ultimele două zile de la antrenamente, presa din Anglia speculând că fotbalistul de 31 de ani ar fi bolnav, situație în care s-ar afla și Lacazette.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
În urma acestor absențe, Arteta l-ar putea titulariza în această seară pe Bukayo Saka, care a mai fost folosit în această vară de tehnicianul lui Arsenal într-unul dintre amicale.
După meciul de la Brentford, pentru Arsenal urmează două partide de foc: pe 22 august, pe teren propriu, cu Chelsea, iar pe 28 august, în deplasare pe Etihad, cu Manchester City. În etapa a 4-a, Arsenal va juca cu o altă nou-promovată, Norwich City, o echipă care s-a întărit pentru noul sezon cu câțiva jucători de calitate.
În aceste condiții, Arteta va avea un debut de sezon foarte greu. Arsenal ar putea să iasă cel puțin cu 6 puncte din aceste 4 meciuri, însă nu ar fi suficient pentru o echipă care și-a anunțat candidatura pentru un loc în cupele europene la finele sezonului.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
Arsenal a fost la un pas de un super transfer în această vară, dar totul a picat în ultimul moment
05/09/2021 LA 05:56
Premier League
Ce se întâmplă la Arsenal? Și-a blocat propriul jucător să se transfere, apoi l-a scos din lot
01/09/2021 LA 06:26