Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două absențe importante la Arsenal în debutul noului sezon de Premier League! Cine va rata meciul cu Brentford

Bianca Dumitru

Publicat 13/08/2021 la 17:38 GMT+3

Noul sezon din Premier League debutează în această seară, când Arsenal o va înfrunta în deplasare pe nou-promovata Brentford. Mikel Arteta se confuntă cu două absențe importante, Aubameyang și Lacazette urmând a lipsi din cauza unor probleme fizice.

Arsenal muss sein USA-Trainingslager absagen

Credit imagine: SID

Brentford și Arsenal deschid noul sezon din Premier League în această seară, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player. Chiar dacă va juca împotriva unei nou-promovate, echipa lui Mikel Arteta trebuie să ia în serios acest meci, pentru că în sezonul trecut a arătat că orice partidă poate fi o adevărată provocare.
Din păcate pentru 'tunari', doi dintre jucătorii importanți ai echipei vor rata meciul de deschidere a noii stagiuni. Potrivit jurnaliștilor de la The Athletic, Pierre-Emerick Aubameyang și Alexandre Lacazette nu vor juca în această seară, nefiind disponibili din punct de vedere fizic.
Aubameyang, care a jucat în toate cele 6 meciuri din pre-sezon ale lui Arsenal, a lipsit în ultimele două zile de la antrenamente, presa din Anglia speculând că fotbalistul de 31 de ani ar fi bolnav, situație în care s-ar afla și Lacazette.
Brentford - Arsenal va fi vineri, de la ora 22 pe Eurosport 1
În urma acestor absențe, Arteta l-ar putea titulariza în această seară pe Bukayo Saka, care a mai fost folosit în această vară de tehnicianul lui Arsenal într-unul dintre amicale.
După meciul de la Brentford, pentru Arsenal urmează două partide de foc: pe 22 august, pe teren propriu, cu Chelsea, iar pe 28 august, în deplasare pe Etihad, cu Manchester City. În etapa a 4-a, Arsenal va juca cu o altă nou-promovată, Norwich City, o echipă care s-a întărit pentru noul sezon cu câțiva jucători de calitate.
În aceste condiții, Arteta va avea un debut de sezon foarte greu. Arsenal ar putea să iasă cel puțin cu 6 puncte din aceste 4 meciuri, însă nu ar fi suficient pentru o echipă care și-a anunțat candidatura pentru un loc în cupele europene la finele sezonului.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo