Dele Alli este aproape de a se despărți de Tottenham în această iarnă. Mijlocașul, care a fost cotat în 2018 de site-ul transfermarkt.com la 100 de milioane de euro, se află în atenția a cinci echipe din Europa.
Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, pe urmele lui Alli sunt Newcastle, Brighton, Burnley, Everton și Borussia Dortmund, oficialii lui Spurs căutându-i o echipă la care fotbalistul să fie împrumutat până la finalul acestei stagiuni.
Englezul a ajuns la Tottenham în 2015, dar în ultimele sezoane nu a mai primit foarte multe minute, fiind într-o scădere de formă. Dele Alli, care a reușit în acest sezon doar două goluri, și-ar putea relansa cariera la o altă echipă chiar din această perioadă de mercato.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Fotbalistul în vârstă de 25 de ani, care mai are contract cu echipa lui Antonio Conte până în 2024, este considerat în acest moment a valora 25 de milioane de euro.
Citește și:

Tottenham insistă pentru Adama Traore

Cei de la Tottenham își doresc să-i obțină transferul lui Adama Traore, care are șanse mari să plece de la Wolverhampton în următoarea perioadă. Atacantul de 25 de ani se află și în atenția celor de la Barcelona, dar englezii au făcut recent o ofertă pentru el.
Potrivit jurnaliștilor publicației spaniole As, șefii lui Spurs au oferit 17 milioane de euro pentru Traore, pe care Antonio Conte și-l dorește cu ardoare în lot. Directorul sportiv al clubului are o misiune clară: de a-i obține semnătura ibericului cât mai curând.
Prima propunere a celor de la Tottenham pentru Traore a fost refuzată de oficialii lui Wolves, dar presa din Spania este sigură că mutarea are șanse importante de a se realiza în cel mai scurt timp, negocierile dintre cele două cluburi fiind aproape de finalizare.
Antrenorul lui Adama Traore la Wolverhampton, a spus că echipa sa va face tot posibilul pentru a-l păstra, dorindu-și să-l protejeze pentru că are încredere în el. "Nu știu cât au oferit sau dacă au făcut vreo ofertă. Nu voi vorbi despre bani pentru că nu e treaba mea. Avem un jucător grozav alături de noi, un tip grozav.
Îmi amintesc cât de mult l-a protejat Tottenham pe Harry Kane la începutul sezonului. Și noi ne vom proteja jucătorul pentru că credem foarte mult în el. Restul sunt afaceri. Finalizarea negocierilor depinde de ceea ce este mai bine pentru jucător și pentru club. La el nu văd nicio diferență în comportament, nici modul lui de a lucra... Sunt mulțumit de el, a rămas în continuare același jucător", a declarat Bruno Lage.
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
Premier League
Son, dezamăgit de decizia lui Conte de a-l schimba în duelul cu Arsenal! De ce voia să continue
13/05/2022 LA 08:27