Manchester United s-a calificat în turul 4 al Cupei Angliei, după o victorie cu 1-0 pe teren propriu în fața lui Aston Villa. Cu toate acestea, prestația echipei nu a fost pe placul fanilor lui United, care au criticat mai mulți jucători pentru modul în care abordează ultimele partide. Printre cei vizați se află și Marcus Rashford, care a avut o nouă prestație slabă în partida de luni seară.
În acest sezon, Marcus Rashford a reușit să înscrie doar de trei ori, iar ultima sa reușită a venit la sfârșitul lunii octombrie, în victoria lui United de pe terenul lui Tottenham. Pe lângă faptul că nu reușește să marcheze, Marcus Rashford deranjează fanii "diavolilor", care acuză lipsa sa de atitudine. De asemenea, spre deosebire de sezoanele trecute, Rashford stă mai rău și în ceea ce privește șuturile pe poartă și ocaziile pe care și le creează.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM O ZI

Ralf Rangnick nu are o explicație pentru forma slabă a lui Marcus Rashford

Nici măcar antrenorul interimar al lui Manchester United, Ralf Rangnick, nu poate spune ce se petrece cu atacantul englez. La finalul partidei din Cupa Angliei, tehnicianul german a vorbit despre forma lui Rahsford, dar nu a putut oferi o explicație. Cu toate acestea, Rangnick spune că atacantul englez se pregătește foarte bine la antrenamente, motiv pentru care a și fost titularizat în partida contra lui Aston Villa:
"Chiar nu știu. Cred că încearcă foarte mult. La antrenamente s-a descurcat foarte bine în ultimele zile, din acest motiv s-a regăsit în primul 11. Cred că în prima repriză a fost găsit de coechipier destul de des, dar am și încercat să îl aducem mai mult în careu. În repriza a doua nu a mai fost cazul și din acest motiv am decis spre finalul partidei să fac două schimbări, cu Anthony Elanga și Jesse Lingard.
Este foarte important că ne-am calificat în runda următoare. Da, încrederea este importantă, mai ales pentru atacanți. Este important ca ei să marcheze. Bineînțeles că ar fi bine pentru Marcus dacă ar reuși să marcheze, dar atâta timp încearcă și se antrenează bine, nu văd o mare problemă în asta", a declarat Ralf Rangnick.
Pentru Manchester United urmează acum deplasarea de pe Villa Park, pentru o nouă partidă cu Aston Villa. De data aceasta, întâlnirea va avea loc în Premier League, iar echipa lui Steven Gerrard va încerca să își ia revanșa pentru eliminarea din Cupa Angliei, într-o partidă în care a arătat foarte bine.
Partida de sâmbătă va fi interesantă și pentru că sunt șanse mari să asistăm la debutul lui Coutinho pentru Aston Villa. Brazilianul a fost împrumutat până la finalul sezonului de către Barcelona, iar Steven Gerrard se poate baza de acum încolo pe fostul său coechipier de la Liverpool.
Aston Villa-Manchester United este sâmbătă de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
IERI LA 16:14
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
IERI LA 13:54