Frank Lampard a renunțat la ideea de a reveni în Premier League în acest moment, prin numirea lui ca manager la Norwich City. Astfel, i-a deschis calea lui Dean Smith, să devină principalul candidat pentru conducerea tehnică pe Carrow Road.
Lampard a purtat discuții cu oficialii "canarilor" în această săptămână și părțile au dat impresia că au ajuns la un acord pentru ca fostul manager al clubului Chelsea să-l înlocuiască pe Daniel Farke. Dar o informație de ultimă oră oferită de Daily Mail, care citează surse apropiate oficialilor de pe Carrow Road, Lampard a refuzat în cele din urmă oferta.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Norwich City este în prezent pe locul 20 în Premier League și este văzută cu șanse mici să evite retrogradarea la finalul acestui sezon.

Frank Lampard se bucură de încredere după ce a promovat câțiva tineri la Chelsea

Frank Lampard este în afara jocului din ianuarie, după ce a fost înlocuit cu Thomas Tuchel la Chelsea. Legenda de pe Stamford Bridge a fost demis într-un moment în care londonezii erau pe locul 9 în Premier League. El se bucură însă de încredere, pentru că a reușit să promoveze totuși cu mult curaj câțiva tineri, în frunte cu Mason Mount și Reece James.
https://i.eurosport.com/2021/05/01/3124640.jpg
După ce Lampard a refuzat oferta "canarilor", Norwich City s-a reorientat rapid, pentru că timpul începe să preseze. Astfel, a ajuns la varianta Dean Smith, demis la rândul lui în weekend-ul trecut de Aston Villa, după 5 înfrângeri la rând. Totuși, managerul a făcut o treabă bună la gruparea din Birmingham, reușind să o salveze și de la retrogradare în 2020, dintr-o situație destul de dificilă.
Bătălia lui Norwich pentru supraviețuirea în Premier League se reia după pauza internațională, în weekend-ul următor, cu un meci pe teren propriu împotriva echipei Southampton.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47