Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/01/2022 la 06:41 GMT+2

Mohamed Salah a intrat în ultimele 18 luni de contract cu Liverpool, însă pare, deocamdată, departe de o prelungire a înțelegerii actuale.

Mohamed Salah

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Liverpool nu pare pregătită să-i satisfacă dorințele salariale ale lui Salah, acesta câștigând în prezent peste 230.000 de euro pe săptămână. Egipteanul se află în discuții cu oficialii grupării de pe Anfield pentru a-și prelungi contractul actual, ''cormoranii'' încercând să-și păstreze cel mai bun jucător.
Conform publicațiilor din Anglia, discuțiile dintre Salah și club vor continua pentru un timp îndelungat, deoarece cerințele salariale ale jucătorului sunt foarte mari, acesta dorind un salariu dublu față de cel actual.
Clubul englez încă nu a făcut public un anunț în legătură cu stadiul în care se află discuțiile cu Salah și nici nu a confirmat faptul că egipteanul are cerințe considerabil greu de satisfăcut. Klopp a lăsat de înțeles că Salah vrea să rămână pe Anfield și că nu se gângește la o plecare: ''Mo vrea să rămână, noi vrem ca Mo să rămână. În acest punct ne aflăm și aceste lucruri necesită timp'', a declarat managerul german.

Salah vrea să rămână pe Anfield: ''Nu depinde de mine!''

Salah a vorbit recent despre viitorul lui, și despre contractul pe care îl mai are cu Liverpool. ''Vreau să rămân, dar nu depinde de mine'', a spus egipteanul în vârstă de 29 de ani. ''Este în mâinile lor. Ei știu ce îmi doresc. Nu cer lucruri nebune'', a mai declarat Salah.
Salah a intrat în al 5-lea an pe Anfield, în tricoul cărora a devenit campion în Premier League și a reușit să triumfe și în Champions League. Egipteanul a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Liverpool, și a Premier League, marcând 111 goluri în 165 de prezențe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo