Articol scris de Viviana Moraru
Liverpool nu pare pregătită să-i satisfacă dorințele salariale ale lui Salah, acesta câștigând în prezent peste 230.000 de euro pe săptămână. Egipteanul se află în discuții cu oficialii grupării de pe Anfield pentru a-și prelungi contractul actual, ''cormoranii'' încercând să-și păstreze cel mai bun jucător.
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 11 ORE
Conform publicațiilor din Anglia, discuțiile dintre Salah și club vor continua pentru un timp îndelungat, deoarece cerințele salariale ale jucătorului sunt foarte mari, acesta dorind un salariu dublu față de cel actual.
Clubul englez încă nu a făcut public un anunț în legătură cu stadiul în care se află discuțiile cu Salah și nici nu a confirmat faptul că egipteanul are cerințe considerabil greu de satisfăcut. Klopp a lăsat de înțeles că Salah vrea să rămână pe Anfield și că nu se gângește la o plecare: ''Mo vrea să rămână, noi vrem ca Mo să rămână. În acest punct ne aflăm și aceste lucruri necesită timp'', a declarat managerul german.

Salah vrea să rămână pe Anfield: ''Nu depinde de mine!''

Salah a vorbit recent despre viitorul lui, și despre contractul pe care îl mai are cu Liverpool. ''Vreau să rămân, dar nu depinde de mine'', a spus egipteanul în vârstă de 29 de ani. ''Este în mâinile lor. Ei știu ce îmi doresc. Nu cer lucruri nebune'', a mai declarat Salah.
Salah a intrat în al 5-lea an pe Anfield, în tricoul cărora a devenit campion în Premier League și a reușit să triumfe și în Champions League. Egipteanul a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui Liverpool, și a Premier League, marcând 111 goluri în 165 de prezențe.
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 12 ORE
Premier League
Pep Guardiola, înaintea ultimei etape din Premier League: "E un privilegiu"
ACUM 13 ORE