Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În etapa intermediară care s-a terminat aseară, Lucian Sănmărtean l-a ales pe Jordan Henderson. Mijlocașul lui Liverpool a făcut un meci perfect pentru Liverpool în victoria din Merseyside Derby, contra lui Everton. Internaționalul englez a deschis scorul în minutul 9 al partidei de pe Goodison Park, cu un șut perfect de la marginea careului.

Henderson a deschis scorul în Mereyside Derby cu un șut perfect de la marginea careului

Fotbal
Cele mai bune echipe din top 5 campionate europene după primele etape ale sezonului 2021/22
25/12/2021 LA 12:22
La numai 10 minute distanță, Henderson a dat încă o dovadă a valorii sale, servindu-l ideal pe Mohamed Salah, care a făcut 2-0.

Salah a făcut 2-0 cu Everton la capătul unui contra-atac fulger! Fanii gazdelor au început să plece

Jordan Henderson, indispensabil pentru Liverpool

Evoluția lui Henderson din derby-ul cu Everton nu a venit decât să confirme că mijlocașul este printre cei mai importanți jucători ai lui Liverpool. În acest sezon, Henderson a jucat în toate partidele din Premier League și Champions League, Klopp nemenajându-l niciun moment.
Golul contra echipei lui Rafa Benitez a fost al doilea pentru Henderson în acest sezon de Premier League, el mai având o reușită și în Champions League.
Henderson joacă din 2011 la Liverpool, ajungând pe Anfield de la Sunderland. De curând, mijlocașul de 31 de ani și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2025, astfel că sunt șanse mari ca acesta să-și încheie acolo cariera la nivel înalt.
Citește și:
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Ești vaccinat sau "adio, Liverpool". Klopp a anunțat o decizie fără precedent în fotbal
19/12/2021 LA 10:50
Premier League
"Credeam că am văzut toate accidentările, dar asta e ciudată rău". Klopp, şocat de ce a păţit Jones
19/11/2021 LA 05:59