Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 14-a din Premier League

Nicu Savin

Publicat 03/12/2021 la 19:32 GMT+2

Expertul Eurosport, Lucian Sănmărtean, l-a ales pe Jordan Henderson, ca fiind cel mai bun jucător al etapei a 14-a din Premier League.

LIVERPOOL, ENGLAND - NOVEMBER 27: Mohamed Salah of Liverpool (L) and Jordan Henderson of Liverpool (R) celebrate with Andrew Robertson of Liverpool after his assist helped set up their 1st goal during the Premier League match between Liverpool and Southam

Credit imagine: Getty Images

Săptămână de săptămână, Lucian Sănmărtean, expert Eurosport pe Premier League, alege cel mai bun jucător al fiecărei etape din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii.
În etapa intermediară care s-a terminat aseară, Lucian Sănmărtean l-a ales pe Jordan Henderson. Mijlocașul lui Liverpool a făcut un meci perfect pentru Liverpool în victoria din Merseyside Derby, contra lui Everton. Internaționalul englez a deschis scorul în minutul 9 al partidei de pe Goodison Park, cu un șut perfect de la marginea careului.
picture

Henderson a deschis scorul în Mereyside Derby cu un șut perfect de la marginea careului

La numai 10 minute distanță, Henderson a dat încă o dovadă a valorii sale, servindu-l ideal pe Mohamed Salah, care a făcut 2-0.
picture

Salah a făcut 2-0 cu Everton la capătul unui contra-atac fulger! Fanii gazdelor au început să plece

Jordan Henderson, indispensabil pentru Liverpool

Evoluția lui Henderson din derby-ul cu Everton nu a venit decât să confirme că mijlocașul este printre cei mai importanți jucători ai lui Liverpool. În acest sezon, Henderson a jucat în toate partidele din Premier League și Champions League, Klopp nemenajându-l niciun moment.
Golul contra echipei lui Rafa Benitez a fost al doilea pentru Henderson în acest sezon de Premier League, el mai având o reușită și în Champions League.
Henderson joacă din 2011 la Liverpool, ajungând pe Anfield de la Sunderland. De curând, mijlocașul de 31 de ani și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2025, astfel că sunt șanse mari ca acesta să-și încheie acolo cariera la nivel înalt.
Citește și:
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo