Trei fotbaliști care au marcat istoria recentă a lui Manchester City vor fi răsplătiți de către club cu câte o statuie. Este vorba despre Sergio Aguero, David Silva și Vincent Kompany, unii dintre cei mai importanți jucători ai echipei în ultimii 13 ani, de când clubul a fost preluat de Abu Dhabi United Group.
Două dintre statui, ale lui David Silva și Vincent Kompany, sunt deja gata și vor fi inaugurate înaintea meciului cu Arsenal, din a treia etapă a noului sezon de Premier League, programată sâmbătă, de la ora 14:30. Conform informațiilor oferite de oficialii lui City, statuia lui Sergio Aguero, care a plecat în această vară la Barcelona din postura de jucător liber de contract, va fi finalizată și prezentată abia în 2022. Cele trei vor fi amplasate în jurul stadionului Etihad.
"E întotdeauna frumos să fii apreciat pentru tot timpul pe care l-am petrecut la clubul acesta. Sunt conștient de magnitudinea și importanța faptului că voi avea o statuie acolo. Este un motiv de mândrie, ceva ce fanii vor putea să vadă la fiecare meci. Mi-aș dori ca și familia și fiul meu să treacă pe acolo și să rămână cu o amintire frumoasă.
Liga
Manchester City, propunere emoționantă pentru Sergio Aguero! Ce rol i-au oferit în cadrul clubului
06/01/2022 LA 15:46
Manchester City este clubul unde mi-am petrecut cei mai mulți ani din cariera profesională și unde am câștigat cele mai multe trofee. Iubesc această echipă. Aș fi avut aceleași sentimente pentru ea chiar și dacă nu mi-ar fi făcut statuie", a declarat David Silva, legitimat în prezent la Real Sociedad.

City luptă pentru transferul lui Harry Kane

În această perioadă, Manchester City insistă pentru transferul lui Harry Kane. Campioana Angliei a făcut recent o ofertă de 150 de milioane de euro pentru semnătura atacantului de 28 de ani, însă Tottenham nu a acceptat deocamdată să-l lase pe Kane să plece.
Potrivit jurnaliștilor de la The Independent, City este dispusă să mai cheltuie câteva zeci de milioane pentru a-i convinge pe londonezi să-i dea drumul fotbalistului. Șefii de pe Etihad ar urma să facă o ultimă ofertă, care se ridică la 180 de milioane de euro.
Dacă vor accepta, cei de la Tottenham vor primi banii în mai multe tranșe. Conform sursei citate, Daniel Levy, președintele lui Spurs, vrea ca la suma de transfer să se adauge și niște bonusuri.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png
Liga
Xavi vrea să transfere la Barcelona de la fosta sa echipă! Pe cine își dorește pe Camp Nou
22/11/2021 LA 09:46
Liga
Sergio Aguero, obligat să-și încheie cariera de jucător?! Anunț îngrijorător din Spania
12/11/2021 LA 10:40