Manchester City a încercat să dea lovitura în această vară, dorindu-și să-l transfere pe Harry Kane de la Tottenham. La jumătatea lunii august, campioana Angliei a făcut o ofertă de 150 de milioane de euro pentru semnătura atacantului de 28 de ani, însă cei de la Spurs nu au acceptat deocamdată să-l lase pe Kane să plece. Cele două cluburi nu au ajuns la un acord, Daniel Levy, președintele lui Tottenham, dorindu-și ca la suma de transfer să se adauge și niște bonusuri.
Chiar dacă fotbalistul a anunțat în urmă cu aproape o lună că va rămâne la echipa lui Nuno Espirito Santo, Manchester City ar avea de gând să mai încerce să-l transfere și în următoarea perioadă de mercato sau la finalul sezonului 2021/22. Potrivit ESPN, mutarea nu s-a realizat în această vară pentru că șefii campioanei din Premier League nu au arătat că sunt dispuși cu adevărat să facă o ofertă care să se apropie de suma cerută de Spurs, care se ridică la circa 175 de milioane de euro.
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
ACUM 5 ORE
Rămâne de văzut dacă City va fi dispusă să oferte o sumă atât de mare pentru fotbalistul de 28 de ani, în condițiile în care în vara anului viitor Erling Haaland va putea fi transferat pentru circa 90 de milioane de euro, după ce i se va activa clauza de reziliere stipulată în contract.
https://i.eurosport.com/2021/09/17/3221979.jpg

Oferta lui Tottenham pentru Harry Kane

După ce Harry Kane a anunțat că va rămâne la Tottenham, șefii lui Spurs s-au arătat hotărâți să-i ofere o mărire de salariu de circa 117.000 de euro pe săptămână. În total, fotbalistul ar urma să câștige săptămânal 385.500 de euro.
Prin această mișcare, oficialii clubului încearcă să se asigure că atacantul nu își va dori să plece nici în iarnă, nici la finalul sezonului 2021/22.
Mai mult, cei de la Tottenham își doresc să-l păstreze pe Harry Kane până în 2027, urmând a-i propune prelungirea contractului cu încă trei ani.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
IERI LA 13:32
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44