Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Miliardarii lui Newcastle au pus ochii pe unul dintre cei mai importanți jucători ai Barcelonei! Ce ofertă au făcut

Bianca Dumitru

Publicat 04/11/2021 la 21:16 GMT+2

Noii șefi ai lui Newcastle vor să facă mai multe transferuri importante în iarnă pentru a ajuta clubul să se salveze de la retrogradare. Unul dintre țintele arabilor este Marc-Andre ter Stegen, goalkeeper-ul Barcelonei, a cărui plecare de pe Camp Nou nu ar fi imposibilă în contextul problemelor financiare cu care se confruntă catalanii.

Mohammed bin Salman

Credit imagine: Getty Images

Un consorțiu din Arabia Saudită este noul proprietar al echipei Newcastle United. Consorțiul, care este susținut de Prințul din Arabia Saudită, Mohammad Bin Salman, al doilea cel mai important om din țară, are o avere estimată la 320 de miliarde de lire sterline (peste 377 de miliarde de euro). Astfel, Newcastle a devenit clubul cu cei mai bogați patroni din prima ligă engleză.
Arabii vor să transforme clubul de pe St. James Park într-o adevărată forță a Europei. Noii proprietari au făcut deja planul pentru întărirea echipei, iar "coțofenele" ar putea transfera chiar din iarnă o serie de jucători cu nume grele în fotbalul european.
Potrivit site-ului catalan El Nacional, unul dintre fotbaliștii pe care șeicii și-i doresc în Premier League este Marc-Andre ter Stegen, goalkeeper-ul Barcelonei. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani și-a prelungit anul trecut contractul cu gruparea blaugrana până în vara anului 2025 și a declarat de mai multe ori, de-a lungul timpului, că este fericit pe Camp Nou, unde este unul dintre cei mai buni și importanți jucători ai echipei.
Totuși, conform sursei citate, un transfer nu ar fi complet exclus din discuție în condițiile în care Barcelona se confruntă cu probleme financiare grave. Președintele Joan Laporta ar lua în considerare vânzarea goalkeeper-ului în schimbul unei sume frumoase de bani, care să ajute clubul.
Pentru Ter Stegen, care a ajuns în Spania în 2014 în schimbul a 12 milioane de euro, arabii de la Newcastle ar fi dispuși să plătească 55 de milioane de euro.

NEWCASTLE PROMITE INVESTIȚII URIAȘE ÎNCĂ DIN IARNĂ

Miliardarii arabi care au preluat-o pe Newcastle vor să investească peste 300 de milioane de euro în iarnă, pentru a fi siguri că echipa nu retrogradează. Se vorbește despre nume mari, precum Eden Hazard, Philippe Coutinho, Jesse Lingard, Ousmane Dembele, Niklas Sule și chiar Raheem Sterling, dar pentru moment situația în care e clubul e una dificilă.
Noii patroni l-au dat afară pe antrenorul Steve Bruce și echipa e pregătită de unul dintre secunzii acestuia, după ce rând pe rând Zidane, Conte, Mourinho, Steven Gerrard, Brendan Rodgers, Rafa Benitez sau Unai Emery au refuzat ofertele "coțofenelor". În acest moment, cel mai probabil înlocuitor al lui Bruce pare a fi Eddie Howe, tehnician liber de contract după ce și-a dat demisia de la Bournemouth, în urma retrogradării din 2020.
Newcastle e penultima în Premier League, iar apărarea e în piuneze, doar Norwich primind mai multe goluri în acest sezon (25, față de 23, cât a încasat echipa de pe St. James Park).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo