Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola nu vrea să mai audă întrebări legate de Haaland: "De ce mă mai întrebați?"

Alex Masgras

Publicat 19/03/2022 la 12:57 GMT+2

Pep Guardiola s-a săturat de întrebările jurnaliștilor englezi legate de Erling Haaland. Antrenorul lui Manchester City a fost întrebat, din nou, de atacantul Borussiei Dortmund, dar Guardiola preferă să nu vorbească despre acesta.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland este una dintre țintele de top ale celor mai mari cluburi ale Europei. Atacantul Borussiei Dortmund este dorit de echipe precum Real Madrid, Barcelona sau Manchester City, iar viitorul său rămâne un mister.
Una dintre favoritele pentru semnătura atacantului norvegian este Manchester City, iar Pep Guardiola, antrenorul "cetățenilor", este întrebat despre Erling Haaland aproape la fiecare conferință de presă.
Înaintea partidei cu Southampton din Cupa Angliei, jurnaliștii englezi au pus din nou întrebări legate de posibilitatea ca Haaland să ajungă pe Etihad, dar Pep Guardiola nu vrea să mai audă astfel de întrebări:
"Dacă știți că nu vă răspund, de ce mă mai întrebați? De când sunt aici ați spus în fiecare vară că semnăm 50 de jucători. În acest moment este imposibil să vorbesc despre jucători care nu sunt aici. Haaland este jucătorul lui Dortmund. Puteți să întrebați despre el sau despre oricine altcineva, răspunsul va fi același", a declatat Pep Guardiola.
Citește și:

Erling Haaland, "doar" 75 de milioane de euro, până pe 30 aprilie

În acest moment, Erling Haaland are o clauză de reziliere cu Borussia Dortmund de 75 de milioane de euro. Potrivit nemților de la Bild, această clauză expiră pe 30 aprilie. Până la această dată, echipele interesate de atacantul norvegian trebuie să le comunice celor de la Dortmund că sunt dispuși să plătească această sumă.
Potrivit Daily Mail, Manchester City i-ar fi făcut o ofertă lui Erling Haaland care l-ar face cel mai bine plătit jucător din Premier League, cu un salariu de 600,000 de euro pe săptămână. În ceea ce o privește pe Barcelona, situația financiară din acest moment a clubului face ca echipa de pe Camp Nou să fie prudentă, în timp ce Real Madrid, o altă echipă interesată de Erling Haaland, mai are o țintă pentru această vară, anume aducerea lui Kylian Mbappe.
18, 19, 20 martie - Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo