Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noul antrenor al lui Manchester United, sfătuit să facă două transferuri în perioada de mercato din iarnă

Bianca Dumitru

Publicat 23/11/2021 la 13:08 GMT+2

Mauricio Pochettino este favoritul oficialilor lui Manchester United pentru a-i lua locul lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică a echipei. Gary Neville a vorbit despre jucătorii pe care consideră că ar trebui să-i transfere noul antrenor cât mai curând pentru a se putea lupta pentru trofee.

Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Mauricio Pochettino, antrenorul lui Paris Saint-Germain, este prima variantă a celor de la Manchester United pentru a-l înlocui pe Ole Gunnar Solskjaer, demis duminică din funcție. Potrivit jurnaliștilor de la Sky Sports, argentinianul care a fost și la Tottenham ar fi interesat de poziția de manager pe Old Trafford.
Gary Neville a declarat pentru sursa citată că Pochettino nu ar refuza niciodată un contract pe 5 ani la Manchester United, dându-și seama că va avea la dispoziție un lot bun de jucători, cu care își va putea îndeplini obiectivele. "La PSG, trăiește de pe un sezon pe altul. Trebuie să câștige Champions League sau este dat afară. Nu cred că așa ceva i se potrivește lui Pochettino", a spus Neville.
Fostul fotbalist a comentat și ce transferuri ar trebui să facă United în următoarele luni. Gary Neville a spus că echipa nu are nevoie de modificări foarte mari pentru a putea să se lupte pentru trofee, dar că noul antrenor va trebui să-și aducă cel puțin un fundaș dreapta și un mijlocaș central.
"Nu spun că Manchester United nu are nevoie de întăriri pentru câteva poziții, dar echipa are un grup foarte bun de jucători care ar trebui să poată realiza multe. Sunt atât de talentați, există o mulțime de tineri, dar au nevoie de cineva care să fie capabil să-i exploateze. Au nevoie să se adune ca grup, au nevoie de un antrenor care să-i facă să creadă că pot juca din ce în ce mai bine și pot obține rezultate bune.
La sfârșitul sezonului, îmi imaginez că Manchester United va numi un nou manager, care va trebui să ducă proiectul mai departe. Dar nu cred că Manchester United are nevoie de tulburări în vestiar.
Poate că au nevoie de consolidare la mijlocul terenului central. De asemenea, aș argumenta că există o problemă cu fundașul drept, iar Aaron Wan-Bissaka are nevoie de puțină concurență. Dar, în afară de asta, aș spune că, dacă Manchester United ar aduce pe jucătorii pe care i-au pregătit pe teren, echipa va avea șanse mari să câștige o mulțime de meciuri", a declarat Gary Neville, potrivit Sky Sports.

JUCĂTORII DE LA PSG, CONVINȘI CĂ ZIDANE ÎI VA LUA LOCUL LUI POCHETTINO

Presa internațională a vorbit tot mai mult în ultimele zile despre înlocuirea fostului tehnician al lui Tottenham cu Zinedine Zidane, antrenor liber de contract după despărţirea de Real Madrid. Se pare că francezul a primit o ofertă de nerefuzat din partea șefilor lui PSG, iar numirea lui ar avea șanse mari să se înfăptuiască în următoarele săptămâni.
Conform jurnaliștilor din Hexagon, Al-Khelaifi este gata să facă orice sacrificiu pentru a-l convinge pe Zidane să semneze, văzându-l un personaj cheie din două puncte de vedere: nu doar că e garantul performanțelor în Champions League, dar poate fi decisiv în convingerea lui Mbappe să rămână pe Parc des Princes.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, jucătorii lui PSG sunt aproape siguri că Zinedine Zidane va deveni noul lor antrenor. Astfel, în vestiarul parizienilor se vorbește deja despre posibilitatea ca fostul tehnician al lui Real Madrid să conducă primele antrenamente la echipă în următoarele săptămâni.
Zidane este interesat, însă, și de postul de selecționer al echipei naționale a Franței, poziție care va rămâne vacantă cel mai probabil după turneul final al Campionatului Mondial din 2022, când îi expiră contractul lui Didier Deschamps, astfel că rămâne de văzut ce decizie va lua antrenorul.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo