Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reece James a stârnit interesul Realului! Ce planuri au Los Blancos cu fundașul dreapta de la Chelsea

Andrei Nicolae

Publicat 29/04/2022 la 17:29 GMT+3

Los Blancos au ajuns deja un acord verbal cu Antonio Rudiger începând din această vară, dar mai vor un jucător de la Chelsea. Este vorba despre fundașul dreapta Reece James, după ce a impresionat clubul spaniol inclusiv în recenta lor întâlnire din Liga Campionilor.

Reece James

Credit imagine: Eurosport

Los Blancos au ajuns deja un acord verbal cu Antonio Rudiger începând din această vară, dar mai vor un jucător de la Chelsea. Este vorba despre fundașul dreapta Reece James, după ce a impresionat clubul spaniol inclusiv în recenta lor întâlnire din Liga Campionilor.
James, în vârstă de 22 de ani, este deja o certitudine la gruparea de pe Stamford Bridge, la mai puțin de 3 ani după ce a fost promovat la echipa de seniori. În acest sezon, el a adunat șase goluri și șapte pase decisive în 33 de meciuri.
Fundașul dreapta a devenit o țintă de transfer și pentru Real Madrid. Mai ales după o evoluție foarte bună în returul din sferturile de finală, când Chelsea a câștigat pe Bernabeu (3-2, după prelungiri), fără ca londonezii să izbutească și o calificare în turul următor.
Citește și:
Un transfer în aceastăvară pentru Reece James la Real Madrid pare destul de greu de realizat, având în vedere că Los Blancos sunt concentrați acum pe semnarea lui Kylian Mbappe. Goal.com susține însă că liderul din La Liga i-a abordat deja pe reprezentanții jucătorului, cu privire la o potențială mutare în 2023.

Reece James a stârnit interesul Realului

Potrivit sursei citate, Real va încerca să exploateze orice impas în negocierile contractuale dintre Chelsea și James, care mai are 3 ani pentru a încheia acordul actual. El a semnat în 2020 un contract pe 5 ani, dar salariul său de aproximativ 60.000 de lire sterline pe săptămână reprezintă unul dintre cele mai mici la echipă. Astfel, dacă în viitorul apropiat clubul nu-i va oferi termeni financiari superiori pentru o perioadă mai lungă, James ar putea fi influențat la eventualele negocieri de un interes major venit dinspre Bernabeu.
Madridul s-a înțeles deja cu un alt coleg al lui Reece James, este vorba despre Antonio Rudiger. Această achiziție este mai ușor de realizat, având în vedere că fundașul german își încheie contractul cu Chelsea. Mass-media internațională a relatat că părțile, reprezentanții jucătorului și clubul, s-au pus deja de acord pentru un contract pe 4 ani.
Pe de altă parte, Tuchel, care l-a folosit recent pe James atât ca fundaș drept, cât și ca al treilea fundaș central, este un admirator al tânărului jucător, încât a recunoscut că i-ar plăcea să-l poată alege de două ori, pentru a-l titulariza în același timp pe ambele posturi.
"El poate juca pe ambele poziții cu brio, dar îl avem o singură dată și trebuie să decidem unde îl putem folosi. Mi-e îmi place cum se descurcă în ambele poziții", a declarat Tuchel.
Premier League 30 aprilie - 2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo