Ole Gunnar Solskjaer trăiește vremuri tulburi la Manchester United. Echipa suferă atât ca joc, câ și ca rezultate, iar scaunul norvegianului se clatină după fiecare meci la care formația sa nu performează. Deși victoriile cu Villarreal sau Tottenham l-au salvat pe moment pe Ole, înfrângerea cu City a readus pe tapet demiterea sa, mai mulți specialiști fiind de părere că e momentul unei schimbări pe banca "diavolilor".
Printre aceștia s-a numărat și Rio Ferdinand, fostul mare jucător al lui United, care era cunoscut drept un susținător al lui Solskjaer.
"Simt doar că poate că ar fi timpul acum ca ștafeta să fie predată", a spus Ferdinand după eșecul lui United cu marea rivală City, meci în care diferența dintre cele două echipe a fost una uriașă, scorul de 2-0 pentru campioana Angliei fiind mincinos.
Liga Campionilor UEFA
"Messi, poți să faci rost de tricoul lui Foden pentru mine?". Reacția genială a englezului
25/11/2021 LA 06:30
Citește și:

Rio Ferdinand crede că Ten Hag ar fi antrenorul ideal pentru Man United

La mai mai mult de o săptămână de la acea declarație, Rio Feridinand a vorbit din nou despre acest subiect și a explicat ce tip de antrenor este potrivit acum pentru United.
"Trebuie să fii capabil să intri acolo și să comanzi un vestiar plin de personalități mari, personaje mari. Această abilitate face diferența dintre managerii buni și cei de top", a spus Rio Ferdinand pe canalul său de Youtube, referindu-se la Erik Ten Hag, antrenorul lui Ajax.
Ten Hag nu a antrenat mari staruri ale fotbalului mondial, dar a demonstrat la Ajax că e capabil să formeze o echipă care să se bată de la egal la egal cu toți granzii Europei. Faptul că a reușit acest lucru cu fotbaliști foarte tineri reprezintă o dovadă în plus că Ten Hag poate face față și la un club de nivel superior.
Oficialii lui Manchester United l-au reconfirmat de mai multe ori pe Solskjaer, dar nu se va putea merge la nesfârșit cu norvegianul la cârmă în cazul în care rezultatele vor fi la fel de slabe. Dacă Solskjaer va fi sacrificat în cele din urmă, Ten Hag va fi printre primii de pe lista înlocuitorilor, deși presa engleză a scris că și Brandon Rodgers ar fi o variantă agreată de șefii de pe Old Trafford.
Următoarea șansă a lui Solskjaer de a le închide gura contestatarilor va fi sâmbătă, când United va juca în deplasare cu Watford, în etapa a 12-a din Premier League. Partida va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player începând cu ora 17:00.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Manchester United, somată de Rio Ferdinand să facă urgent un transfer: "Nu trebuie să-l ratăm"
19/11/2021 LA 10:05
Premier League
Legendele lui United anticipează dezastrul cu City: "Vom fi distruși, putem primi 5"
03/11/2021 LA 11:58