Articol scris de Viviana Moraru
Jesse Lingard este decis să rămână la Manchester United și să lupte pentru un loc de titular în echipa germanului Ralf Rangnick, chiar dacă a intrat în ultimele șase luni de contract.
Jucătorul englez de 29 de ani nu s-a regăsit în acest sezon la Manchester United, bifând doar 8 apariții în Premier League, toate din postura de rezervă. Acest fapt a condus către zvonuri legate de plecarea sa în iarnă, posibile variante de plecare fiind Barcelona sau Milan, însă englezul a refuzat atât prelungirea contractului, cât și ofertele primite.
Premier League
Ranieri, înlocuit de un alt veteran! Roy Hodgson, chemat de la "pensie" pentru a o salva pe Watford
ACUM 17 ORE
Lingard dorește să se afle în vizorul echipei naționale a Angliei pentru Campionatul Mondial din 2022 și știe că pentru asta are nevoie de minute jucate pentru a-l convinge pe selecționerul Southgate. Totuși, decizia lui Jesse de a rămâne pare că se datorează schimbării antrenorului, Ralf Rangnick fiind pe placul său.

Jesse Lingard a avut o perioadă fantastică în tricoul lui West Ham

Lingard a impresionat în perioada împrumutului la West Ham, în a doua jumătate a sezonului trecut, marcând 9 goluri în 16 partide. Astfel, era de așteptat să aibă același randament și la revenirea în tricoul "diavolilor", însă acest lucru nu s-a întâmplat, mijlocașul bifând doar două partide ca titular, în Cupa Ligii și recent în Champions League, cu Young Boys.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Managerul "ciocănarilor", David Moyes, a fost interesat de transferul lui Lingard la formația londoneză după încheierea împrumutului, însă recent și-a arătat dezamăgirea legată de faptul că englezul nu mai bifează minute.
"Jesse știe ce credem cu toții despre el aici. Dezamăgirea mea este legată de faptul că, el este un jucător foarte talentat care nu joacă. A avut un rol important în a doua jumătate a sezonului pentru noi", a declarat David Moyes.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 19 ORE
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 21 ORE