Kasper Schmeichel se va întoarce în echipa de start la Leicester, pentru meciul de joi seara cu Chelsea (ora 22:00), dar se confruntă cu un viitor incert. Clubul îi caută un succesor pe termen lung danezului, după cum informează Daily Mail.
În ultima etapă de campionat la Watford (meci câștigat cu 5-1), căpitanul echipei Leicester a fost lăsat pe banca de rezerve, între buturi fiind preferat Danny Ward. De aici au apărut și speculațiile unei posibile despărțiri în vară, în tot acest context fiind găsită imediat și varianta înlocuirii danezului cu Robert Sanchez de la Brighton. Spaniolul mai are 3 ani de contract cu gruparea de pe Amex, astfel că transferul lui nu va fi totuși ușor de realizat. Mai ales că a avut evoluții constant bune, iar "pescărușii" îl prețuiesc foarte mult.
Premier League
Petr Cech și-a pierdut slujba la Chelsea, iar reacțiile au venit: "Mi-e frică de acești proprietari"
27/06/2022 LA 11:41
Schmeichel este la Leicester din 2011, când a semnat pentru doar 1 milion de lire sterline. În perioada petrecută aici, clubul a câștigat Premier League, FA Cup și Community Shield. De asemenea, a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor și în semifinalele Europa Conference League.

Kasper Schmeichel ar putea pleca de la Leicester

Portarul în vârstă de 35 de ani are unul dintre cele mai mari salarii la echipă și mai are contract pe încă un an.El a recunoscut la începutul acestui sezon că ar putea căuta o nouă provocare înainte de a-și termina cariera.
Brendan Rodgers a susținut că Schmeichel este fericit pe King Power Stadium. "Bineînțeles că ajunge la vârsta la care vede linia de sosire puțin mai aproape, dar în conversațiile mele cu el este foarte fericit. Mai are un an de contract. Este important pentru el și pentru noi să fie în cea mai bună condiție.
Am văzut că este o provocare cu Danny Ward, dar cred că el [Schmeichel] vrea să fie aici. Cred că vrea să-și continue lupta și cariera aici, iar până acum a avut o carieră fantastică. Planul pentru Kasper a fost să joace ultimele două jocuri. I-am spus lui Kasper că va juca împotriva lui Chelsea și Southampton", a declarat managerul echipei Leicester, potrivit sursei citate.
Premier League
Petr Cech pleacă și el de la Chelsea: "Am simțit că acesta este momentul potrivit să plec"
27/06/2022 LA 11:07
Premier League
Liverpool, 34 de milioane de lire sterline pentru un mijlocaș de la Porto! Cât cer portughezii
26/06/2022 LA 10:56