Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Se prefigurează o despărțire șoc: Kasper Schmeichel ar putea pleca de la Leicester

Andrei Nicolae

Publicat 19/05/2022 la 09:44 GMT+3

Căpitanul "vulpilor" a rămas pe banca de rezerve la ultimul meci de campionat cu Watford. Oficialii lui Leicester îl urmăresc pe Robert Sanchez de la Brighton, pe care l-ar putea transfera în cazul în care se despart de Kasper Schmeichel.

Kasper Schmeichel of Denmark applauds fans following his team's defeat in the UEFA Euro 2020 Championship Semi-final match between England and Denmark

Credit imagine: Getty Images

Kasper Schmeichel se va întoarce în echipa de start la Leicester, pentru meciul de joi seara cu Chelsea (ora 22:00), dar se confruntă cu un viitor incert. Clubul îi caută un succesor pe termen lung danezului, după cum informează Daily Mail.
În ultima etapă de campionat la Watford (meci câștigat cu 5-1), căpitanul echipei Leicester a fost lăsat pe banca de rezerve, între buturi fiind preferat Danny Ward. De aici au apărut și speculațiile unei posibile despărțiri în vară, în tot acest context fiind găsită imediat și varianta înlocuirii danezului cu Robert Sanchez de la Brighton. Spaniolul mai are 3 ani de contract cu gruparea de pe Amex, astfel că transferul lui nu va fi totuși ușor de realizat. Mai ales că a avut evoluții constant bune, iar "pescărușii" îl prețuiesc foarte mult.
Schmeichel este la Leicester din 2011, când a semnat pentru doar 1 milion de lire sterline. În perioada petrecută aici, clubul a câștigat Premier League, FA Cup și Community Shield. De asemenea, a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor și în semifinalele Europa Conference League.

Kasper Schmeichel ar putea pleca de la Leicester

Portarul în vârstă de 35 de ani are unul dintre cele mai mari salarii la echipă și mai are contract pe încă un an.El a recunoscut la începutul acestui sezon că ar putea căuta o nouă provocare înainte de a-și termina cariera.
Brendan Rodgers a susținut că Schmeichel este fericit pe King Power Stadium. "Bineînțeles că ajunge la vârsta la care vede linia de sosire puțin mai aproape, dar în conversațiile mele cu el este foarte fericit. Mai are un an de contract. Este important pentru el și pentru noi să fie în cea mai bună condiție.
Am văzut că este o provocare cu Danny Ward, dar cred că el [Schmeichel] vrea să fie aici. Cred că vrea să-și continue lupta și cariera aici, iar până acum a avut o carieră fantastică. Planul pentru Kasper a fost să joace ultimele două jocuri. I-am spus lui Kasper că va juca împotriva lui Chelsea și Southampton", a declarat managerul echipei Leicester, potrivit sursei citate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo