Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tatăl lui Son nu crede că fiul său este jucător de clasă mondială, dar știe ce trebuie să facă: "Abia atunci va deveni"

Alex Masgras

Publicat 13/06/2022 la 16:56 GMT+3

Heung-Min Son este considerat de mulți un jucător de clasă mondială, dar tatăl jucătorului sud-coreean crede că fiul său ar trebui să joace la un club de top pentru a putea intra în această conversație.

Tottenham Hotspur's South Korean striker Son Heung-Min celebrates after his cross sets up Tottenham Hotspur's Brazilian midfielder Lucas Moura to score their second goal later given as an own goal during the English Premier League football match between T

Credit imagine: Getty Images

Heung-Min Son a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Tottenham în ultimii 7 ani. Sezonul trecut, sud-coreeanul a reușit să marcheze 23 de goluri pentru Spurs, împărțind Gheata de Aur din Premier League cu Mohamed Salah de la Liverpool.
Ajuns la 29 de ani, Son se află în cel mai bun moment al carierei, dar familia sa crede că acesta își poate îmbunătăți și mai mult jocul:
"Trebuie să muncească mai mult și să progreseze. Dacă este satisfăcut cu ce a obținut până acum, va avea de suferit. El trebuie mereu să încerce să facă și mai mult pentru a rămâne în cea mai bună formă, nu credeți? În loc să fie fericit să rămână acolo unde e, eu vreau ca el să fie cu 10% mai bun", a declarat Son Woong-jung, tatăl starului de la Tottenham, pentru CGTN.
Citește și:

Tatăl lui Son crede că fiul său are nevoie de un club de top în cariera sa

Tot tatăl lui Son a dat de înțeles în respectivul interviu că fiul său ar trebui să aibă un rol important într-un club de top pentru a putea deveni un jucător de clasă mondială:
"El trebuie să fie capabil să joace un rol solid într-o echipă de top a lumii. Abia atunci va deveni jucător de clasă mondială. A marcat multe goluri anul acesta, dar asta nu înseamnă că o va face și anul viitor.
Numai cei care sunt mereu pregătiți pot trece peste dificultăți. El trebuie să înfrunte totul cu grijă, nu își poate permite să fie prea mândru de ce a realizat", a mai spus tatăl lui Son.
Tottenham revine sezonul viitor în UEFA Champions League, după ce a încheiat sezonul din Premier League pe locul 4. Heung-Min Son a fost golgheterul echipei, cu 23 de reușite, iar Antonio Conte își propune lucruri mărețe la echipa londoneză din sezonul viitor.
80 de milioane de euro este cota de piață a lui Son în acest moment, potrivit transfermarkt.com. Jucătorul sud-coreean mai are contract cu Tottenham până în 2025.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo