Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton

Alex Masgras

Publicat 19/01/2022 la 09:35 GMT+2

Chelsea a remizat pentru a doua oară în trei săptămâni cu Brighton, iar Lukaku a făcut o nouă partidă în care nu a impresionat. Belgianul a fost huiduit de fanii lui Chelsea, dar Thomas Tuchel nu vrea să mai audă întrebări despre acesta, spunând că el nu este o problemă, ci o soluție.

Romelu Lukaku und der FC Chelsea gewinnen auch gegen Brighton and Hove Albion nicht

Credit imagine: Getty Images

Chelsea nu iese din pasa proastă din Premier League. Echipa lui Thomas Tuchel rămâne cu o singură victorie în ultimele șapte partide, după ce a remizat pe terenul celor de la Brighton, scor 1-1. Chelsea a deschis scorul în minutul 28 prin Ziyech, dar a fost egalată în minutul 60, atunci când Webster a marcat pentru gazde.
picture

Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"

La finalul partidei, unul dintre numele care s-au aflat pe buzele reporterilor englezi a fost cel al lui Romelu Lukaku. Belgianul a făcut o nouă partidă modestă, fără să își ajute echipa pe plan ofensiv. În minutul 80, acesta a fost schimbat alături de Jorginho și Ziyech, în ciuda faptului că Chelsea căuta golul egalizator, belgianul fiind și huiduit de către fanii care au făcut deplasarea la Brighton.
Thomas Tuchel nu a vrut însă să răspundă la întrebări legate de Romelu Lukaku la conferința de presă, fiind de părere că se vorbește prea mult despre atacantul belgian. Germanul chiar i-a luat apărarea, spunând că nu el este problema:
"Nu vreau să răspund la întrebări punctuale. Astăzi nu este despre Romelu. Sunt prea multe întrebări și răspunsuri despre Romelu. De departe, el nu este o problemă, ci o parte a soluției", a spus tehnicianul german.

Chelsea, pe cale să rupă contactul și cu Liverpool în Premier League

Cu o singură victorie în ultimele șapte etape, Chelsea se află pe locul 3, cu 44 de puncte. Cu două meciuri mai puțin și un punct mai mult, Liverpool are ocazia să se desprindă de echipa lui Thomas Tuchel după ce va juca meciurile restante.
După o nouă seară frustrantă, Thomas Tuchel a părut deranjat și când a fost întrebat despre forma echipei sale. În ciuda rezultatelor modeste, germanul și-a apărat jucătorii, spunând că aceștia sunt obosiți atât din punct de vedere fizic, cât și mental, din cauza accidentărilor și a infectărilor cu Covid din ultima perioadă:
"Am răspuns la întrebarea asta de 100 de ori. Dacă vă uitați la situația noastră cu accidentările unor jucători cheie, plus Covidul și programul nostru, atunci veți afla răspunsul. Suntem obosiți, psihic și fizic. Se poate vedea foarte ușor în prestațiile noastre", a mai spus Thomas Tuchel.
Pentru Chelsea urmează în acest weekend derby-ul londonez cu Tottenham, care va fi duminică de la 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo