Chelsea nu iese din pasa proastă din Premier League. Echipa lui Thomas Tuchel rămâne cu o singură victorie în ultimele șapte partide, după ce a remizat pe terenul celor de la Brighton, scor 1-1. Chelsea a deschis scorul în minutul 28 prin Ziyech, dar a fost egalată în minutul 60, atunci când Webster a marcat pentru gazde.

Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"

La finalul partidei, unul dintre numele care s-au aflat pe buzele reporterilor englezi a fost cel al lui Romelu Lukaku. Belgianul a făcut o nouă partidă modestă, fără să își ajute echipa pe plan ofensiv. În minutul 80, acesta a fost schimbat alături de Jorginho și Ziyech, în ciuda faptului că Chelsea căuta golul egalizator, belgianul fiind și huiduit de către fanii care au făcut deplasarea la Brighton.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 20 ORE
Thomas Tuchel nu a vrut însă să răspundă la întrebări legate de Romelu Lukaku la conferința de presă, fiind de părere că se vorbește prea mult despre atacantul belgian. Germanul chiar i-a luat apărarea, spunând că nu el este problema:
"Nu vreau să răspund la întrebări punctuale. Astăzi nu este despre Romelu. Sunt prea multe întrebări și răspunsuri despre Romelu. De departe, el nu este o problemă, ci o parte a soluției", a spus tehnicianul german.

Chelsea, pe cale să rupă contactul și cu Liverpool în Premier League

Cu o singură victorie în ultimele șapte etape, Chelsea se află pe locul 3, cu 44 de puncte. Cu două meciuri mai puțin și un punct mai mult, Liverpool are ocazia să se desprindă de echipa lui Thomas Tuchel după ce va juca meciurile restante.
După o nouă seară frustrantă, Thomas Tuchel a părut deranjat și când a fost întrebat despre forma echipei sale. În ciuda rezultatelor modeste, germanul și-a apărat jucătorii, spunând că aceștia sunt obosiți atât din punct de vedere fizic, cât și mental, din cauza accidentărilor și a infectărilor cu Covid din ultima perioadă:
"Am răspuns la întrebarea asta de 100 de ori. Dacă vă uitați la situația noastră cu accidentările unor jucători cheie, plus Covidul și programul nostru, atunci veți afla răspunsul. Suntem obosiți, psihic și fizic. Se poate vedea foarte ușor în prestațiile noastre", a mai spus Thomas Tuchel.
Pentru Chelsea urmează în acest weekend derby-ul londonez cu Tottenham, care va fi duminică de la 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42