Tottenham a suferit duminică a doua înfrângere consecutivă cu scorul de 3-0 în Premier League, în urma derby-ului cu Chelsea. Astfel, după un start lansat cu trei victorii, echipa a căzut de pe locul 1 până pe 7 în campionat, o poziție mai aproape de adevăr, după cum susțin specialiștii din Anglia.
La partida de duminică împotriva rivalilor din Londra, Tottenham a fost destul de absentă din punct de vedere ofensiv. La numărul șuturilor pe spațiul porții, raportul a fost de cinci ori mai mare în favoarea echipei Chelsea (10-2). Iar în disputa atacanților de la distanță, Harry Kane vs Romelu Lukaku, ultimul a fost mult mai prezent în joc.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Harry Kane, afectat de ratarea transferului la Manchester City

De altfel, performanța slabă a echipei Tottenham l-a scos în evidență pe talismanul echipei Harry Kane. Pe lângă faptul că nu a avut ocazii mari, nici nu a reușit să-și mobilizeze echipa să iasă dintr-o letargie. Roy Keane, fostul fundaș de fier al echipei Manchester United, a declarat că liderul celor de la Tottehnam ar trebui să înceapă să-și critice propriii colegi în timpul meciurilor.
"Bate pe cineva, strigă la oameni! Nu-l văd niciodată strigând la nimeni. Îngrijorarea mea este că încă există un pic de mahmureală din vară", a declarat Roy Keane, conform Sky Sports. El a sugerat că toată afacerea în legătură cu mutarea sa eșuată la Manchester City în vară, precum și eforturile sale la Euro 2020 îi afectează acum performanțele pe teren.
Harry Kane (28 ani) a avut un acord verbal cu președintele lui Tottenham, Daniel Levy, conform căreia i-ar fi permis să plece dacă ar veni o ofertă concretă. Manchester City a fost gata să plătească în jur de 150 de milioane de euro, dar patronul clubului nu i-a dat drumul să plece. Spre deosebire de el, Jack Grealish a avut o clauză oficială în contract la Aston Villa, campioana Angliei a plătit-o (118 milioane de euro), iar transferul s-a realizat.

Harry Kane nu a marcat în primele patru etape

Graeme Souness a susținut că Harry Kane are nevoie de un coleg care să-i pună în valoare calitățile, iar Tottenham va avea "un an bun sau un an foarte dificil, depinde de cât de eficient va fi Harry Kane din nou".
Harry Kane nu a reușit să înscrie în primele patru apariții din Premier League ale unui sezon pentru prima dată din ediția 2015/16, atacantul având doar patru șuturi în această perioadă.
Tottenham a fost învinsă de Chelsea cu trei goluri primite după pauză. Au marcat Thiago Silva, N'Golo Kante și Antonio Rudiger.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47