Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fotbalist din Premier League, arestat sub suspiciunea de agresiune sexuală

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/10/2021 la 08:25 GMT+3

Un fotbalist din Premier League a fost arestat, fiind suspectat de agresiune sexuală. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă, iar reprezentanții clubului la care este legitimat, Brighton, au declarat că sportivul oferă poliției cu toate informațiile de care are nevoie.

Brighton and Hove Albion

Credit imagine: Getty Images

Un jucător de fotbal de la Brighton a fost arestat în Anglia ca urmare a unui presupus incident care ar fi avut loc miercuri dimineață. Fotbalistul este acuzat de agresiune sexuală.
O femeie a raportat că a fost agresată într-un club de noapte din Brighton, iar oamenii legii i-au luat în custodie atât pe fotbalistul de 20 de ani, cât și pe un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani. Cei doi vor rămâne în arest, cel mai probabil, până în momentul finalizării anchetei, victima având nevoie în acest moment de sprijinul autorităților pentru a-și reveni.
Oficialii clubului Brighton & Hove Albion au emis un comunicat de presă prin care au anunțat că știu de faptul că unul dintre fotbaliștii echipei au ajuns în arest, specificând că acesta asistă poliția cu toate informațiile necesare în investigarea presupusei infracțiuni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo