Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Saka avertizează, după o nouă victorie a lui Arsenal: "Ne-am învățat lecția din sezonul trecut"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 07/04/2024 la 13:31 GMT+3

Bukayo Saka este încrezător în șansele la titlu ale lui Arsenal, după o nouă victorie fără gol primit în deplasare. "Tunarii" s-au impus în fața lui Brighton cu 3-0 și au revenit pentru moment pe primul loc. Internaționalul englez are încredere că echipa sa nu va repeta greșelile din sezonul trecut.

Bukayo Saka celebrates after scoring the opening goal from the penalty spot during the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and Arsenal at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on April 6, 2

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Arsenal a obținut o nouă victorie în Premier League, după un 3-0 categoric pe terenul celor de la Brighton & Hove Albion. Bukayo Saka a deschis scorul la revenirea în primul 11, iar Kai Havertz și Leandro Trossard, care a marcat împotriva fostei echipe, au stabilit scorul final.
Trupa antrenată de Mikel Arteta a urcat pe primul loc al clasamentului pentru cel puțin o zi, având în vedere că Liverpool va juca în această seară împotriva rivalilor de la Manchester United și au șansa să treacă din nou la 2 puncte peste "tunari".
Bukayo Saka, cel care a transformat un penalty în minutul 33, a ținut să avertizeze rivalele din lupta pentru titlu, spunând că Arsenal și-a învățat lecția din sezonul trecut, când londonezii au pierdut titlul, după ce au fost lideri pe parcursul majorității campionatului.
Citește și:

Saka, încrezător: "Ne-am învățat lecția"

Internaționalul englez știe că această echipă a lui Arsenal este mai bună și mai matură decât cea de anul trecut: "Suntem extrem de fericiți. Știm că această victorie ne readuce pe primul loc. Avem un moral excelent.
Sezonul trecut nu a fost grozav, dar ne-am învățat lecția. Trebuie să rezolvăm repede meciuri de acest gen. Anul acesta suntem mult mai confortabili. Simt că echipa este mai bună. De la portar până la vârf, l-ați văzut pe Kai (n.r. Havertz) cât de mult muncește.
Știm cum o să abordăm meciurile din acest moment. Mergem să câștigăm, aceasta este mentalitatea pe care trebuie să o avem", a declarat Saka, citat de Daily Mail.
Arsenal a bifat a 10-a victorie din ultimele 11 etape de Premier League și a înregistrat 5 deplasări consecutive fără gol primit pentru prima oară din 1997 încoace. Echipa lui Arteta are atât cel mai bun atac, cât și cea mai bună defensivă din campionat.
Aflată într-o luptă la titlu extrem de strânsă, Arsenal este și în cursa pentru trofeul Champions League. Primul meci din sferturile competiției, împotriva lui Bayern, se va desfășura marți, de la ora 22:00 pe Emirates.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo