Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Portarul lui Aston Villa, atacat de suporterii lui City la finalul meciului de pe Etihad

Alex Masgras

Actualizat 23/05/2022 la 08:19 GMT+3

Manchester City a cucerit un nou titlu de campioană după victoria cu Aston Villa de duminică, iar fanii au început sărbătoarea pe Etihad imediat după fluierul de final. Unii fani ai "cetățenilor" au exagerat în momentul înc are au ajuns pe teren, portarul oaspeților, Robin Olsen, fiind una dintre victime.

Rezumatul unui meci pentru istorie: aşa a devenit City campioană în sezonul 2021-2022

Manchester City a învins-o duminică pe Aston Villa, scor 3-2, cucerind un nou titlu de campioană în Premier League. Sărbătoarea a început imediat după fluierul final de pe Etihad, fanii sărbătorind alături de jucători, după ce au "invadat" terenul.
Nu toți suporterii "cetățenilor" s-au bucurat așa cum trebuie de moment, Robin Olsen, portarul celor de la Aston Villa, fiind victima bucuriei acestora. În timp ce se îndrepta către vestiare, Olsen a fost lovit în ceafă de unul dintre suporterii lui Aston Villa. Întrebat la finalul partidei dacă jucătorii săi au scăpat nevătămați, Steven Gerrard a spus:
"Răspunsul este nu. Portarul meu a fost atacat. Cred că aceste întrebări ar trebui să le fie adresate lui Pep și lui Manchester City", a spus Gerrard.
Citește și:

Gary Neville și Roy Keane, reacții dure la adresa fanilor lui Manchester City

La finalul partidei, Gary Neville și Roy Keane, prezenți pe Etihad în postura de experți tv, au condamnat gestul fanilor lui City, fiind extrem de deranjați de modul în care au ales unii dintre ei să își exprime bucuria.
"Ce se întâmplă? În ultimii 30 de ani am dat jos gardurile în fotbalul englez iar în 99 de cazuri din 100 fanii au respectat faptul că nu invadezi terenul, deoarece se bucură de un mediu sigur. E clar că vin din ce în ce mai mulți copii la meciuri, mai multe femei, iar în ultimele săptămâni am avut acești idioți care nu doar că au intrat pe teren, dar au atacat jucători. Ce naiba fac?
Înțeleg faptul că au invadat terenul, deoarece City a câștigat titlul. Dar să ataci jucătorii echipei adverse, de unde vine asta? Ce se întâmplă? Este ridicol", a spus Gary Neville.
Roy Keane se teme că se pot întâmpla lucruri mult mai grave:
"Este scandalos! Chiar este și să vă spun ceva – un jucător sau un antrenor va fi rănit de cineva. Dacă ești atât de nebun să lovești un jucător pe teren, atunci ești suficient de nebun să îl înjunghii. Va avea loc o nebunie la un moment dat. Oamenii au revenit după Covid și au uitat cum trebuie să se comporte", a spus și Roy Keane.
În ultimele zile, în Anglia au avut loc mai multe incidente, după ce fanii au invadat terenurilor. Billy Sharp, căpitanul celor de la Sheffield United, a fost atacat de un fan al celor de la Nottingham Forest, după ce echipa sa a pierdut play-off-ul de promovare la loviturile de departajare.
Tot în urmă cu câteva zile, mai mulți fani ai celor de la Everton l-au provocat pe antrenorul lui Crystal Palace, Patrick Vieira, care a lovit un suporter.
Manchester City și-a cerut scuze pentru incidentul în care a fost implicat Robin Olsen și a anunțat că a început deja o anchetă pentru identificarea individului respectiv, urmând ca acesta să fie interzis pe stadioane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo