Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wayne Rooney nu crede că transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United este un succes

Alex Masgras

Publicat 05/04/2022 la 13:44 GMT+3

Cristiano Ronaldo a revenit vara trecută la Manchester United. În ciuda golurilor marcate de portughez, care au salvat echipa de mai multe ori, mai ales în Champions League, Wayne Rooney nu crede că revenirea fostului său coechipier pe Old Trafford este un succes.

Wayne Rooney und Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Manchester United avea așteptări mult mai mari la începutul sezonului. Sosirile lui Raphael Varane, Jadon Sancho și Cristiano Ronaldo au fost privite ca adevărate lovituri pentru echipa antrenată la acea vreme de Ole Gunnar Solksjaer.
Din păcate pentru United, echipa a avut parte de un sezon modest, care a dus la demiterea antrenorului norvegian. La începutul lunii aprilie, singurul obiectiv rămas este lupta pentru locul 4, după ce a fost eliminată și din UEFA Champions League de Atletico Madrid, în optimi.
Fostul mare jucător al lui United, Wayne Rooney, nu crede că consideră revenirea fostului său coechipier pe Old Trafford un succes, în ciuda celor 18 goluri marcate în acest sezon.
"Ar trebui să spun că nu este în acest moment. A înscris goluri importante la începutul sezonului în Champions League și a înscris acel hattrick împotriva lui Tottenham, dar dacă privim spre viitorul clubului, trebuie să te concentrezi pe tineri care vor să o ridice pe United în următorii 2-3 ani.
Cristiano nu mai este jucătorul care era la 20 de ani. Este o amenințare în fața porții, dar în restul partidei cred că au nevoie de mai mult", a spus Wayne Rooney la Sky Sports.
Citește și:

Wayne Rooney are încredere în jucătorii tineri de la Manchester United

Chiar dacă au avut parte de un sezon sub așteptări, cei de la Manchester United se pot baza în continuare pe jucători tineri precum Jadon Sancho sau Marcus Rashford, crede Wayne Rooney. Fostul atacant este convins că din sezonul următor, cu ajutorul noului antrenor, aceștia vor deveni mai buni:
"Au jucători tineri buni și cred că Sancho va fi mai bun anul viitor. Rashford va fi și el mai bun anul viitor și cred că au jucători tineri foarte buni. Cred că și Jesse Lingard ar trebui să joace, deoarece aduce energie și calitate. Scott McTominay s-a descurcat foarte bine, așa că au jucători tineri.
Tot cele trebuie lor este să își găsească încrederea și să realizeze că sunt jucători buni care joacă la un nivel mai bun. Sunt sigur că noul antrenor va aduce jucători noi alături de care va încerca reconstrucția", a mai spus Wayne Rooney.
Manchester United se află în acest moment pe locul 7 în Premier League, cu 51 de puncte. Următoarea partidă a "diavolilor roșii" va avea loc sâmbătă, împotriva lui Everton. Partida de pe Goodison Park dintre Everton și Manchester United va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player sâmbătă de la ora 14:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo