Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunţul făcut de Tuchel, după ce a fost la un pas să se ia la bătaie cu Antonio Conte

Cristian Mihală

Publicat 14/08/2022 la 21:05 GMT+3

Thomas Tuchel a explicat incidentul cu Antonio Conte, de la finalul partidei Chelsea - Tottenham 2-2. Germanul regretă că a acţionat la nervi, dar are alibiul celor întâmplate pe teren.

Tuchel şi Conte, doi tehnicieni vulcanici

Credit imagine: Eurosport

Chelsea şi Tottenham au încheiat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care oaspeţii au fost ajutaţi enorm de arbitri. Tuchel şi Conte s-au contrat încă de la reuşita de 1-1 a lui Hojbjerg, dar conflictul dintre ei a escaladat la final.
"Credeam că atunci când doi manageri îşi strâng mâna trebuie să se privească în ochi. Dar el se pare că a avut altă opinie. Nu a fost necesar acel incident, dar multe lucruri nu sunt necesare în fotbal şi, totuşi, se întâmplă", a spus Tuchel la final potrivit BBC, pentru ca apoi, întrebat cât de importantă va fi suspendarea sa pentru meciul următor, să spună: "Nu va fi nicio problemă".

Tottenham, ajutată clar de arbitri în derbyul cu Chelsea

Thomas Tuchel a avut tot dreptul să fie nervos, având în vedere ce a păţit echipa sa în această seară.
În minutul 68, când Hojbjerg a egalat la capătul unei faze extrem de controversate, Chelsea a cerut fault în construcția fazei care a dus la reușita oaspeților, iar reluările par să îi dea dreptate. Concret, Bentancur l-a deposedat neregulamentar pe Havertz, dar Anthony Taylor a lăsat faza să continue.
Apoi, a mai fost o discuție privind poziția lui Richarlison, în momentul șutului lui Hojbjerg, gazdele considerând că Mendy a fost mascat de brazilian, care se afla în afara jocului.
Deși existau circumstanțe pentru ca VAR-ul să intervină - în special la faultul la Havertz -, nu s-a întâmplat așa, iar golul lui Spurs a rămas în picioare.
Apoi, la faza dinaintea golului de 2-2, Romero l-a tras de păr vizibil pe Cucurella, altă fază care i-a scăpat arbitrului Taylor, deşi era poziţionat şi de această dată ideal. Dar VAR nu a considerat că fundaşul lui Spurs merita roşu, astfel că nu a intervenit. Tottenham a executat un nou corner, astfel, iar Kane a semnat golul de 2-2, în minutul 90+5.
Întrebat despre greşelile de arbitraj, Tuchel a punctat, la final: "A fost fault clar la Kai, iar Richarlison a fost în offside în momentul şutului lui Hojbjerg. Am dominat 90 de minute, am fost în formă, cu foame de fotbal, am jucat excelent. Îmi pare rău pentru toţi jucătorii mei că nu au avut parte de victoria pe care o meritau".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo