Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal - Everton 2-0 | Gabriel Jesus a strălucit la debut, iar Lampard continuă să aibă mari probleme

Ion Alexandru

Publicat 17/07/2022 la 08:35 GMT+3

Arsenal s-a impus lejer în fața lui Everton, într-un amical jucat la Baltimore. Gabriel Jesus a dat un gol și o pasă decisivă pentru Bukayo Saka într-un interval de 3 minute.

Debut perfect pentru Gabriel Jesus la Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Arsenal n-a avut nici o emoție în amicalul câștigat cu 2-0 în fața lui Everton. Gabriel Jesus a fost omul meciului! Brazilianul adus cu 52 de milioane de la Manchester City a deschis scorul în minutul 33 după o eroare a lui Pickford. 150 de secunde mai târziu, Gabriel Jesus l-a găsit excelent pe Saka la 7 metri de poartă și internaționalul englez a dublat avantajul londonezilor.
Everton a jucat slab în prima repriză, dar și-a revenit în partea a doua. Chiar și așa, echipa lui Frank Lampard nu a reușit să marcheze. Rămasă fără Richarlison, plecat la Tottenham, Everton caută întăriri pentru atac. Sosirile lui Tarkowski, de la Burnley și Nkuonkuo de la Stardard Liege aduc o mai mare siguranță de defensivă, dar Lampard vrea să aducă cel puțin un atacant. Primul pe listă este Armando Broja, albanezul împrumutat în sezonul precedent de Chelsea la Southampton.

Arsenal continuă să caute transferuri

După aducerea lui Gabriel Jesus, Arteta a mai apelat la prietenul Guardiola. Zinchenko este foarte aproape de a semna cu echipa din nordul Londrei, iar Arsenal nu se oprește aici. Presa din Anglia scrie că "tunarii" ami au cel pușin 50 de milioane de euro de cheltuit în această vară pentru a oprit această serie de 7 ani fpră prezențe în grupele Champions League. Arsenal vrea încă doi mijlocași foarte buni. Lucas Paqueta de la Lyon și Youri Tielemans sunt obiectivele îndrâznețe ale lui Arteta, dar managerul londonezilor știe că va avea bani doar de unul dintre ei, cel puțin în această vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo