Arsenal n-a avut nici o emoție în amicalul câștigat cu 2-0 în fața lui Everton. Gabriel Jesus a fost omul meciului! Brazilianul adus cu 52 de milioane de la Manchester City a deschis scorul în minutul 33 după o eroare a lui Pickford. 150 de secunde mai târziu, Gabriel Jesus l-a găsit excelent pe Saka la 7 metri de poartă și internaționalul englez a dublat avantajul londonezilor.
Everton a jucat slab în prima repriză, dar și-a revenit în partea a doua. Chiar și așa, echipa lui Frank Lampard nu a reușit să marcheze. Rămasă fără Richarlison, plecat la Tottenham, Everton caută întăriri pentru atac. Sosirile lui Tarkowski, de la Burnley și Nkuonkuo de la Stardard Liege aduc o mai mare siguranță de defensivă, dar Lampard vrea să aducă cel puțin un atacant. Primul pe listă este Armando Broja, albanezul împrumutat în sezonul precedent de Chelsea la Southampton.
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41
PSG A ANUNȚAT CĂ L-A TRANSFERAT PE HUGO EKITIKE, NOUA PERLĂ A FOTBALULUI FRANCEZ
LISANDRO MARTINEZ A SEMNAT CU MANCHESTER. CE SUMĂ VA PRIMI AJAX PENTRU FUNDAȘUL ARGENTINIAN
LOVITURĂ DE TEATRU ÎN FOTBALUL MONDIAL! UNDE VA EVOLUA CESC FABREGAS, CAMPION MONDIAL CU SPANIA

Arsenal continuă să caute transferuri

După aducerea lui Gabriel Jesus, Arteta a mai apelat la prietenul Guardiola. Zinchenko este foarte aproape de a semna cu echipa din nordul Londrei, iar Arsenal nu se oprește aici. Presa din Anglia scrie că "tunarii" ami au cel pușin 50 de milioane de euro de cheltuit în această vară pentru a oprit această serie de 7 ani fpră prezențe în grupele Champions League. Arsenal vrea încă doi mijlocași foarte buni. Lucas Paqueta de la Lyon și Youri Tielemans sunt obiectivele îndrâznețe ale lui Arteta, dar managerul londonezilor știe că va avea bani doar de unul dintre ei, cel puțin în această vară.
Premier League
Arteta nu face sărbătoare după ce Arenal a debutat cu victorie în Premier League! Ce l-a nemulțumit
06/08/2022 LA 06:17
Premier League
Premier League | Analiza noului sezon, cu transferuri de senzație și cu o luptă pasionantă la titlu
05/08/2022 LA 11:22