Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bruno Fernandes, mulțumit că Ten Hag "taie în carne vie" la United. Ce spune de Ronaldo

Cristian Mihală

Publicat 21/07/2022 la 14:45 GMT+3

Mijlocaşul Bruno Fernandes a salutat atitudinea fără compromisuri a noului antrenor Erik ten Hag în privinţa punctualităţii la echipa de fotbal Manchester United, capitol la care formaţia din Premier League suferea înainte, transmite Reuters.

Bruno Fernandes has spoken to Cristiano Ronaldo - but does not know if he wants to leave Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Ten Hag l-a înlocuit la United pe germanul Ralf Rangnick şi a impus încă de la început o atitudine strictă, mai ales în privinţa punctualităţii.
''Ne-a lipsit o vreme asta şi disciplina este importantă. Disciplina nu este doar modul în care joci, poziţia pe care o ai, ce ai de făcut, este de asemenea şi în afara terenului. Nu întârzia la întâlniri. Nu întârzia la masă. Este foarte important, pentru că dacă toată lumea vine la timp şi cineva vine mai târziu, ar trebuie să fie sancţionat'', a declarat Fernandes într-o conferinţă de presă.
''E foarte bine că face asta (amenzi pentru jucătorii care vin târziu) şi uimitor, pentru că mie îmi place să fiu la timp şi nu voi avea probleme cu asta'', a adăugat internaţionalul lusitan.
În privinţa lui Cristiano Ronaldo, care nu s-a alăturat echipei în turneul din Thailanda, Fernandes a spus că nu are idee despre ce va face conaţionalul său: ''Nu ştiu ce a spus Cristiano clubului, antrenorului, dar trebuie să-i respectăm spaţiul lui. Cristiano a fost golgheterul nostru în sezonul trecut. Dar nu este după mine, este clubul care trebuie să facă alegerile, iar Cristiano le face pe ale lui. Nu ştiu ce are în cap, dacă vrea să plece''.
United, clasată pe locul şase în ultimul sezon, începe noua campanie din Premier League cu un meci acasă cu Brighton pe 7 august.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo