Ten Hag l-a înlocuit la United pe germanul Ralf Rangnick şi a impus încă de la început o atitudine strictă, mai ales în privinţa punctualităţii.
''Ne-a lipsit o vreme asta şi disciplina este importantă. Disciplina nu este doar modul în care joci, poziţia pe care o ai, ce ai de făcut, este de asemenea şi în afara terenului. Nu întârzia la întâlniri. Nu întârzia la masă. Este foarte important, pentru că dacă toată lumea vine la timp şi cineva vine mai târziu, ar trebuie să fie sancţionat'', a declarat Fernandes într-o conferinţă de presă.
''E foarte bine că face asta (amenzi pentru jucătorii care vin târziu) şi uimitor, pentru că mie îmi place să fiu la timp şi nu voi avea probleme cu asta'', a adăugat internaţionalul lusitan.
Premier League
Roy Keane și Paul Scholes, duri cu jucătorii lui United: "Lipsește inteligența fotbalistică"
ACUM 15 ORE
În privinţa lui Cristiano Ronaldo, care nu s-a alăturat echipei în turneul din Thailanda, Fernandes a spus că nu are idee despre ce va face conaţionalul său: ''Nu ştiu ce a spus Cristiano clubului, antrenorului, dar trebuie să-i respectăm spaţiul lui. Cristiano a fost golgheterul nostru în sezonul trecut. Dar nu este după mine, este clubul care trebuie să facă alegerile, iar Cristiano le face pe ale lui. Nu ştiu ce are în cap, dacă vrea să plece''.
United, clasată pe locul şase în ultimul sezon, începe noua campanie din Premier League cu un meci acasă cu Brighton pe 7 august.
Sursa: Agerpres
Premier League
Erik ten Hag, după debutul cu înfrângere la Manchester United: "Trebuia să jucăm mult mai bine"
ACUM 17 ORE
Premier League
Maguire, după înfrângerea lui Manchester United cu Brighton: "Nu am fost pe aceeași lungime de undă"
ACUM 18 ORE