Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Începe era "ten Hag" la Manchester United! Bugetul de transferuri disponibil + fotbaliștii doriți pe Old Trafford

Irina Aldea

Publicat 21/04/2022 la 14:42 GMT+3

Olandezul Erik ten Hag a fost anunțat drept noul antrenor al lui Manchester United și-i va lua locul managerului interimar, germanul Ralf Rangnick, la finalul sezonului.

Erik ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Erik ten Hag a fost anunțat oficial ca viitorul antrenor al lui Manchester United. Clubul a postat un mesaj, astăzi, pe rețelele de socializare.Erik ten Hag, în vârstă de 52 de ani, pregăteşte în prezent formaţia Ajax Amsterdam, actualul lider al campionatului Olandei. El a semnat un contract valabil până în 2025 cu gruparea de pe Old Trafford, cu o opţiune pentru un sezon suplimentar.
"Este o mare onoare să fiu numit antrenor al lui Manchester United şi sunt foarte încântat de provocarea care urmează. Cunosc istoria acestui mare club şi pasiunea fanilor şi sunt absolut hotărât să dezvolt o echipă capabilă să ofere succesul pe care îl merită", a afirmat Erik ten Hag, citat de site-ul oficial al clubului englez.
CITEȘTE ȘI:

Erik ten Hag, la Man United: Bugetul de transferuri disponibil + fotbaliștii doriți pe Old Trafford

De la Manchester United se așteaptă ca mai mulți fotbaliști să plece în această vară, iar ten Hag va avea disponibil un buget de aproximativ 240 de milioane de euro pentru transferuri pentru a întări echipa în zonele cheie. Lui Ferguson i-au trebuit patru ani pentru a câștiga primul său trofeu și există în cadrul clubului posibilitatea ca lui ten Hag i-ar trebui probabil la fel de mult timp la dispoziție pentru a schimba lucrurile.
Presa din Marea Britanie anunță că țintele lui ten Hag pentru această vară i-ar include pe Harry Kane și Declan Rice, deși doar acești 2 jucători ar cheltui tot bugetul de transferuri al lui United, în timp ce opțiuni mai ieftine ar putea fi atacantul lui Benfica, Darwin Nunes și mijlocașul lui Wolves, Ruben Neves. În plus, Van de Beek va reveni pe Old Trafford la sfârșitul acestui sezon de la Everton, iar ten Hag se pare că are planuri importante pentru mijlocașul ofensiv și vede un rol cheie pentru fotbalistul de 25 de ani la echipă.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo