Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Erik ten Hag! Antrenorul e și pe lista lui Liverpool

Bianca Dumitru

Publicat 25/02/2024 la 22:39 GMT+2

Erik ten Hag are șanse tot mai mari să fie demis la finalul actualei stagiuni de la Manchester United. Conform presei din Spania, șefii de pe Old Trafford au pus deja ochii pe antrenorul pe care îl vor în locul lui, fiind vorba despre Julian Nagelsmann, selecționerul Germaniei.

Erik ten Hag

Credit imagine: Getty Images

Manchester United are un sezon în general dezamăgitor, fiind abia pe locul 6 în clasamentul din Premier League, în timp ce în Champions League a încheiat faza grupelor pe ultima poziție, ratând prezența în primăvara europeană.
În acest weekend, "diavolii roșii" au fost învinși pe teren propriu de Fulham, scor 1-2, iar în urma acestui eșec presa internațională a scris că Erik ten Hag este tot mai aproape de despărțirea de echipă.
Conform celor de la Fichajes.net, oficialii de pe Old Trafford l-ar fi identificat deja pe cel pe care îl vor în locul olandezului. Este vorba despre Julian Nagelsmann, actualul selecționer al Mannschaftului, care le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe Hoffenheim, RB Leipzig și Bayern Munchen.
Acesta mai are contract cu naționala Germaniei până la finalul EURO 2024, iar de la vară ar putea să înceapă o nouă aventură, mai ales că nu duce lipsă de oferte.
Citește și:

Nagelsmann, și în atenția lui Liverpool

Numele lui Julian Nagelsmann a mai fost vehiculat în acest weekend și în legătură cu Liverpool, care nu vrea să rămână descoperită în contextul în care e posibil să nu îl poată aduce pe Xabi Alonso în locul lui Jurgen Klopp.
Cei de la The Telegraph au scris că una dintre variantele la care se gândesc oficialii "cormoranilor" este actualul selecționer al Germaniei, care l-a înlocuit pe Hansi Flick la cârma Mannschaftului, după ce a fost dat afară de Bayern.
Selecționerul cvadruplei campioane mondiale nu va fi ușor de adus, dar un eșec al "panzerelor" la Campionatul European organizat chiar în Germania în această vară ar putea să facă mutarea posibilă.
În plus, din câte se pare, Klopp are o părere foarte bună despre tânărul tehnician neamț și l-a recomandat șefilor lui Liverpool, care totuși speră ca prima variantă, Xabi Alonso, să rămână "în picioare".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo