Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri incredibile despre ce a făcut după ce a ratat transferul de la United

Cristian Mihală

Publicat 25/09/2022 la 17:11 GMT+3

Cristiano Ronaldo pare, din afară, un fotbalist extrem de egoist, care se gândeşte aproape exclusiv la performanţele personale, dar modul în care l-a ajutat pe Marcus Rashford în acest start de sezon ne arată latura altruistă a lui CR7.

Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford și Harry Maguire

Credit imagine: Eurosport

Starul portughez, cel mai bun marcator din istoria Champions League, a ţinut cu orice preţ în această vară să se despartă de United. Explicaţia e simplă: lusitanul îşi dorea să joace în UCL şi să continue să marcheze, pentru a-şi securiza recordul. Haaland şi Mbappe vin tare din spate şi e de aşteptat ca, în condiţii normale, dacă nu se accidentează, să aibă peste un deceniu cifre comparabile cu CR7.

Ronaldo, relaţie excelentă cu Rashford

Doar că latura aceasta egoistă a lui Ronaldo nu îl caracterizează mereu. Dimpotrivă, Marcus Rashford a beneficiat în ultimele două luni de o relaţie specială cu vârful lusitan. În ciuda faptului că englezul îl ţine pe bancă pe fostul star de la Real Madrid şi Juventus, Ronaldo s-a apropiat enorm de Rashford, înţelegând că trece printr-o perioadă grea, după un sezon dezamăgitor. Între cei doi s-a stabilit o conexiune excelentă, iar ultimele evoluţii tot mai bune pentru englez sunt şi o consecinţă a sfaturilor primite de la bunul său prieten portughez.
"Ronaldo a creat ceva probleme în vestiar în pre-sezon, pentru că a vrut cu orice preţ să plece, dar, de când fereastra de mercato s-a închis, s-a schimbat total. Atitudinea lui e excelentă şi l-a ajutat enorm pe Marcus. Şi-a petrecut mult timp cu el, i-a dat sfaturi despre jocul său şi a venit cu critici pozitive despre ce trebuie făcut pentru a se dezvolta şi a reveni la nivelul avut anterio. Rashford a fost extrem de surprins la început, având în vedere că cei doi se luptă pentru un loc de titular, dar a înţeles că CR7 e complet dezinteresat şi îi oferă sfaturi cu inima deschisă. Relaţia dintre cei doi e excelentă şi Marcus e extrem de fericit că a stabilit o asemenea conexiune cu Cristiano şi că poate învăţa de la acesta", a dezvăluit o sursă din cadrul clubului Manchester United, citată de Daily Mail.
În mandatul lui Ten Hag, Ronaldo a jucat un singur meci în actualul sezon ca titular la United, asta şi pentru că a fost în urmă cu pregătirea, sosind foarte târziu la reunirea lotului.
În schimb, Rashford are 3 goluri şi 2 assisturi în actuala stagiune, aproape cât în întregul sezon anterior. Stagiunea 2021-2022 a fost una de coşmar pentru englez, care a marcat doar 4 goluri şi a reuşit 2 pase decisive în partidele jucate în Premier League. Din 2016-2017 Rashford nu avusese cifre atât de slabe, dar acum pare că a trecut peste perioada dificilă şi graţie lui Ronaldo.
Pentru United urmează cel mai greu meci al sezonului, duminica următoare "diavolii" urmând a se deplasa pe Etihad pentru duelul cu Haaland, Guardiola şi City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo