Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce urmează pentru Cristiano Ronaldo după Mondialul din Qatar! Anunțul jurnaliștilor englezi

Bianca Dumitru

Publicat 12/11/2022 la 17:28 GMT+2

Cristiano Ronaldo se pregătește în această perioadă pentru turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Jurnaliștii englezi au anunțat ce urmează pentru portughez din 2023.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo nu a avut un start foarte bun de sezon, fiind protagonistul unor momente dificile sub comanda lui Erik ten Hag.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Problemele lusitanului au culminat cu momentul în care a răbufnit în partida cu Tottenham, plecând de pe banca de rezerve înainte de fluierul final.
Ronaldo a fost apoi amendat și exclus din lotul lui Erik ten Hag, iar jurnaliștii au început să facă tot felul de speculații cu privire la următoarea destinație a fotbalistului de 37 de ani.
Acum, înainte de Campionatul Mondial, presa din Anglia a scris că portughezul va pleca de la Manchester United în iarnă, amintind de problemele care au fost între el și antrenorul echipei de pe Old Trafford.
"Cristiano Ronaldo a fost umilit la Manchester United și este decis să plece rapid, după ce fereastra de transferuri din ianuarie se va deschide. Acesta este verdictul dat și de fostul său coleg Pedro Mendes, care a fost șocat de tratamentul la care clubul l-a supus pe Ronaldo în acest sezon.
Ronaldo a fost retrogradat la statutul de jucător de pluton pe Old Trafford, iar Erik ten Hag a căutat să joace cu fotbaliști mai tineri în atac, precum Rashford sau Sancho.
Dar, pentru statutul lui Ronaldo este o adevărată decădere. Punctul culminant a fost atins la victoria cu 2-0 în fața lui Tottenham, când Ronaldo a refuzat să intre pe teren și a plecat de la stadion", au anunțat jurnaliștii The Sun.
Citește și:

DE CE N-A FOST RONALDO ÎN LOTUL LUI UNITED PENTRU DUELUL CU ASTON VILLA

În această săptămână, Cristiano Ronaldo nu a făcut parte din lotul lui Erik ten Hag pentru duelul din 16-imile EFL Cup, iar fanii portughezului s-au îngrijorat ca fotbalistul să nu fi suferit vreo accidentare care să-i pună în pericol prezența la Campionatul Mondial.
Antrenorul "diavolilor roșii" a explicat de ce nu a fost prezent Ronaldo la meciul cu Aston Villa. Ten Hag a spus că nu se pune problema ca lusitanul să fie accidentat sau să fi fost odihnit înainte de turneul final.
Olandezul a declarat că a preferat să-l lase pe Cristiano în afara lotului pentru că acesta este răcit, neștiind dacă portughezul se va recupera la timp pentru duelul cu Fulham.
"Cristiano Ronaldo este bolnav și de aceea nu a fost chemat. Nu știu dacă va fi apt pentru duminică. Este greu de prezis cum își va reveni până atunci, dar nu sunt îngrijorat de asta în acest moment", a spus Ten Hag, care a infirmat zvonurile potrivit cărora Ronaldo ar fi fost menajat înainte de Mondial: "Nimic de genul ăsta, este bolnav și de aceea nu a jucat."
Ultimul meci al celor de la Manchester United înainte de pauza competițională cauzată de Campionatul Mondial este programat duminică, de la ora 18:30, pe terenul celor de la Fulham.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo