Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine ar învinge într-o luptă între Tuchel și Conte? Neamțul, răspuns ironic: "Nu am niciun mușchi"

Andrei Nicolae

Actualizat 21/08/2022 la 17:25 GMT+3

Tensiunile dintre Antonio Conte și Thomas Tuchel de la finalul partidei dintre Chelsea și Tottenham au creat discuții între fanii sportului. O casă de pariuri l-a dat favorit pe antrenorul neamț într-o posibilă luptă cu italianul, însă Tuchel a rămas amuzat de acest lucru și a declarat că nu ar avea forța necesară.

#CareSuntȘansele Derby-ul Man United – Liverpool, prefațat alături de Vlad Bogos și Mihai Rotariu

Derby-ul londonez dintre Chelsea și Tottenham nu a fost lipsit de tensiuni, iar cel mai intens moment s-a petrecut chiar după fluierul final. Antonio Conte și Thomas Tuchel au avut un dialog aprins în timp ce au dat mâna și au avut nevoie să fie separați pentru a calma spiritele.
Tuchel a vorbit despre disputa sa cu antrenorul italian și a rămas uimit când a aflat că o casă de pariuri l-a dat favorit într-o posibilă luptă corp la corp cu tehnicianul lui Spurs. Neamțul a clarificat de asemenea o situație interpretată greșit la finalul partidei cu Tottenham.
Atunci, Tuchel a fost întrebat dacă ar avea șanse în fața lui Conte, iar el și-a arătat brațul, într-un mod ironic. Fanii sportului au crezut însă că germanul susține că are șanse în fața italianului.
"Mă consideră favorit? Sunt surprins. Nu am niciun mușchi. A fost interpretat total invers [momentul când și-a arătat brațul]. Am făcut total opusul. Lumea mă întreba 'Ai fost nepoliticos?', iar eu le-am spus 'Nu pot să fiu, nu am biceps'.", a declarat Tuchel pentru Sky Sports, citat de Daily Mail.
Citește și:

Amenzile primite de Tuchel și Conte

Cei doi antrenori și-au aflat și pedepsele în urma conflictului din derby-ul londonez, iar ambii vor avea o anumită sumă de achitat. Antrenorul lui Chelsea a fost amendat cu 35.000 de lire sterline și un meci de suspendare (care se va aplica după ce Comisia de Disciplină analizează cazul în amănunt), iar Antonio Conte va trebui să plătească 15.000 de lire, anunță Eurosport.com.
"O comisie independentă care se ocupă cu reglementarea ordinii a decis ca Thomas Tuchel să fie amendat cu 35.000 de lire sterline, după ce a încălcat regulamentul FA. Antonio Conte va fi amendat și el cu 15.000 de lire.
Tuchel și Conte au recunoscut că atitudinea lor de după fluierul final al meciului dintre Chelsea și Tottenham a fost total nepotrivită pentru meseria lor. Aceste sancțiuni pot fi atacate, iar suspendarea de un meci a lui Tuchel va fi pusă în aplicare după decizia Comisiei de Disciplină", a fost comunicatul FA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo