Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum s-a prezentat Cristiano Ronaldo la ultimul antrenament al lui Manhcester United

Cristian Mihală

Publicat 11/08/2022 la 13:18 GMT+3

Fotbaliștii lui Manchester United se antrenează pentru partida cu cei de la Brentford, de sâmbătă, după ce au avut un debut slab, în Premier League, pierzând cu Brighton, pe Old Trafford scor 1-2.

Cristiano Ronaldo von Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
Antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, pregătește intens meciul cu Brentford, contând pentru etapa a 2-a din Premier League. Cu toate că adversarul, cel puțin pe hârtie, nu este unul atât dificil, trupa lui Erik ten Hag a început cu stângul noul sezon de Premier League, așa că tactica pentru meci trebuie pregătită atent.
Potrivit The Mirror, din ceea ce s-a văzut la antrenamente, jucătorii lui United sunt motivați să câștige meciul de sâmbătă, fotbaliștii muncind din greu în timpul pregătirilor.

Cum se antrenează jucătorii lui Manchester United?

În ceea ce-l privește pe Cristiano Ronaldo, acesta muncește din greu pentru a-și câștiga locul în primul 11 al diavolilor. Potrivit sursei citate, luni, Manchester United a jucat un amical cu porțile închise, împotriva lui Halifax, meci în care Ronaldo a jucat, pentru a reveni în formă. El s-a mișcat foarte bine, lucru pe care l-a ilustrat și pe o rețea de socializare. "Munca asiduă mereu dă rezultate", a fost mesajul lusitanului pentru fanii virutali, într-o imagine în care muncește din greu, sub comanda lui Ten Hag.
De asemenea, Raphael Varane se luptă și el pentru postul de titular în echipa lui Erik ten Hag, după ce nu a jucat în meciul cu Brighton. Varane a fost accidentat în timpul primului sezon în Premier League, acesta bifând doar 22 de meciuri. Dar acum se pare că este apt de joc, și, cel mai probabil va fi folosit împotriva lui Brentford. Posibil în locul lui Maguire, în condițiile în care nou venitul Lisandro Martinez pare punct fix în centrul defensivei lui Ten Hag.
Un alt jucător care muncește din greu este Christian Eriksen. Când acesta a semnat cu Manchester United, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Brentford, multă lume se întreba unde va fi folosit de ten Hag. Meciul de duminica trecută nu a răspuns la întrebare, danezul începând meciul destul avansat și terminând în poziția de mijlocaș central, într-o formulă 4-2-3-1.
Eriksen se simte cel mai bine în rolul de mijlocaș ofensiv, dar acel post este ocupat de Bruno Fernandes. Internaționalul danez probabil că se întreabă unde va juca în meciul cu Brentford, dar, potrivit informațiilor jurnaliștilor de la The Mirror, acesta va fi probabil rezervă.
Pentru Manchester United un alt rezultat în afară de o victorie în meciul cu Brentford ar reprezenta un start de sezon dezastruos. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo