Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De ce n-a fost Ronaldo în lotul lui United pentru duelul cu Aston Villa! Care e starea portughezului

Bianca Dumitru

Publicat 11/11/2022 la 19:35 GMT+2

Cristiano Ronaldo a lipsit de la meciul dintre Manchester United și Aston Villa, din 16-imile Cupei Ligii Angliei. Erik ten Hag a dezvăluit de ce nu l-a folosit pe portughez, spulberând îngrijorările cu privire la o posibilă accidentare.

Ronaldo

Credit imagine: AFP

Manchester United s-a calificat în optimile Cupei Ligii Angliei după ce a trecut cu scorul de 4-2 de Aston Villa. Golurile victoriei au fost marcate de Anthony Martial, Marcus Rashford, Bruno Fernandes și Scott McTominay.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Cristiano Ronaldo nu a făcut parte nici din lotul lui Erik ten Hag pentru duelul din 16-imile EFL Cup, iar fanii portughezului s-au îngrijorat ca fotbalistul să nu fi suferit vreo accidentare care să-i pună în pericol prezența la Campionatul Mondial.
Antrenorul "diavolilor roșii" a explicat de ce nu a fost prezent Ronaldo la meciul cu Aston Villa. Ten Hag a spus că nu se pune problema ca lusitanul să fie accidentat sau să fi fost odihnit înainte de turneul final.
Olandezul a declarat că a preferat să-l lase pe Cristiano în afara lotului pentru că acesta este răcit, neștiind dacă portughezul se va recupera la timp pentru duelul cu Fulham.
"Cristiano Ronaldo este bolnav și de aceea nu a fost chemat. Nu știu dacă va fi apt pentru duminică. Este greu de prezis cum își va reveni până atunci, dar nu sunt îngrijorat de asta în acest moment", a spus Ten Hag, care a infirmat zvonurile potrivit cărora Ronaldo ar fi fost menajat înainte de Mondial: "Nimic de genul ăsta, este bolnav și de aceea nu a jucat."
Ultimul meci al celor de la Manchester United înainte de pauza competițională cauzată de Campionatul Mondial este programat duminică, de la ora 18:30, pe terenul celor de la Fulham.
Citește și:

REACȚIA LUI CRISTIANO RONALDO LA AFLAREA LOTULUI PORTUGALIEI PENTRU CM

La scurt timp după ce selecționerul Fernando Santos a anunțat oficial lotul de 26 de jucători pe care se va baza la Cupa Mondială din Qatar, Cristiano Ronaldo a avut o primă reacție scurtă, pe contul său de Twitter, prin care s-a arătat foarte motivat.
"Din nou, pregătiți să ridicăm sus de tot numele Portugaliei! Sunt 26 de nume pe lista lui Fernando Santos, dar suntem toți acolo. Forța Portugalia!", a scris Cristiano Ronaldo pe Twitter.
Cristiano Ronaldo nu are un început de sezon foarte bun la echipa sa de club, pentru că a bifat doar 16 meciuri, având o medie de aproximativ 66 de minute per joc și a reușit să marcheze de 3 ori, o dată în campionat și de două ori în grupele UEFA Europa League.
Nu mai este prima opțiune în ofensiva echipei lui Erik ten Hag, însă chiar și așa nu avea cum să lipsească din lotul final al participanților de la Mondial, pentru că pe lângă factorul sportiv, poate fi un imbold de motivație.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo